Hellboy: Rise of the Blood Queen | Ο Ian McShane σε ρόλο-κλειδί

Βρέθηκε ποιος θα είναι ‘πατέρας’ του "Hellboy"
02 Αυγούστου 2017 14:00
Hellboy: Rise of the Blood Queen | Ο Ian McShane σε ρόλο-κλειδί

Η ανερχόμενη ταινία Hellboy: Rise of the Blood Queen θα κυκλοφορήσει από την Lionsgate σε σκηνοθεσία του Neil Marshall (The Descent) και με τον David Harbour (Stranger Things) να αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο του περίφημου επιθεωρητή του παραφυσικού, Hellboy. Η επιλογή των μελών του cast δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη.

Ο Ian McShane, βέβαια, θα υποδυθεί τον καθηγητή Trevor “Broom” Bruttenholm. Ο αείμνηστος John Hurt είχε ερμηνεύσει τον συγκεκριμένο χαρακτήρα στις ταινίες Hellboy και Hellboy II: The Golden Army του Guillermo del Toro. Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με την μυθοπλασία του Hellboy, επρόκειτο για έναν δαίμονα που κάλεσαν από την κόλαση μία ομάδα από Ναζί αποκρυφιστές κοντά στο τέλος του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Οι περιπέτειες του ιδιόρρυθμου αυτού ντετέκτιβ του υπερφυσικού, έχουν εξιστορηθεί μέσα από πολυάριθμα κόμικς, συμπεριλαμβανομένης της παιδικής του ηλικίας,  της ιδιότητάς του στο Γραφείο Παραφυσικής Έρευνας και Άμυνας (BPRD), αλλά και του διαστήματος που πέρασε στην κόλαση αφού πέθαινε στη Γη. Ο Broom ήταν ο επικεφαλής του εν λόγω Γραφείου, αντιπροσωπεύοντας όμως παράλληλα και μία πατρική φιγούρα για τον Hellboy, αφού τον έσωσε το 1944 και τον πήρε υπό την προστασία του, αποτελώντας γονέα και μέντορά του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του THR, “Η νέα ιστορία βλέπει τον ήρωα να μάχεται ενάντια σε μια μάγισσα του Μεσαίωνα που έχει βαλθεί να καταστρέψει την ανθρωπότητα”. Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί αν θα επιστρέψουν για τις ανάγκες του νέου φιλμ οι ήρωες: Abraham Sapien, Elizabeth Sherman, Lobster Johnson κ.ά.

Τα γυρίσματα της ταινίας θα αρχίσουν τον Σεπτέμβριο, με πολλά από αυτά να πραγματοποιούνται στο Ηνωμένο Βασίλειο και στη Βουλγαρία. Δεν έχει οριστεί μέχρι στιγμής, η ημερομηνία κατά την οποία το Hellboy: Rise of the Blood Queen θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες.