Mindhunter trailer | Στα άδυτα ενός εγκληματικού μυαλού

Τολμάς να μπεις στην σκέψη ενός  serial killer;
01 Αυγούστου 2017 16:14
Mindhunter trailer | Στα άδυτα ενός εγκληματικού μυαλού

Το Netflix κυκλοφόρησε το trailer της νέας του αστυνομικής σειράς Mindhunter, η οποία θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις 13 Οκτωβρίου του 2017. Την αφήγηση του τηλεοπτικού αυτού δράματος βασισμένου στο ομώνυμο μυθιστόρημα “Mind Hunter: Inside FBI’s Elite Serial Crime Unit” του Mark Olshaker και του John E. Douglas, αναλαμβάνει να ενορχηστρώσει ο επιτυχημένος σκηνοθέτης του House of Cards, David Fincher. Ο σπουδαίος αυτός δημιουργός έχει αποδείξει πως με ό,τι και να καταπιαστεί, το κάνει αριστουργηματικά (Gone Girl, The Social Network, Zodiac)

Πώς αποκτάς λοιπόν, προβάδισμα έναντι ενός παράφρονα αν αγνοείς το μέγεθος του παραλογισμού σε αυτόν; Οι Holden Ford και Bill Tench, δύο πράκτορες του FBI (Jonathan Groff και Holt McCallany αντίστοιχα) διεξάγουν μία έρευνα που δοκιμάζει τα νεύρα και τις αντοχές τους για να απαντήσουν στο παραπάνω ερώτημα. Η σειρά τοποθετείται χρονικά στο 1979 και έχει κιόλας ανανεωθεί και για 2η σεζόν.

Το cast του Mindhunter συμπληρώνουν οι: Anna Torv (Fringe) και  Hannah Gross (Unless). Με καθήκοντα παραγωγού έχουν επιφορτιστεί οι: Joshua Donen (Gone Girl, The Quick and the Dead), Charlize Theron (Girlboss, Hatfields & McCoys) και Cean Chaffin (Gone Girl, Fight Club).