Ο Tom Hardy πρωταγωνιστεί στο "My War Gone By, I Miss It So"

Ο Tom Hardy δοκιμάζεται ως πολεμικός ανταποκριτής
27 Ιουλίου 2017 16:56
Ο Tom Hardy πρωταγωνιστεί στο

Ο Tom Hardy τον οποίο πρόσφατα είδαμε να παίζει στο Dunkirk του Christopher Nolan, αποτελεί από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του και όχι άδικα. Οι στρατηγικές επιλογές του τόσο στον κινηματογράφο (Mad Max: Fury Road, Inception,The Dark Knight Rises) όσο και στην τηλεόραση (Taboo) τον έχουν δικαιώσει, προσδίδοντάς του την φήμη ενός ταλαντούχου εκπροσώπου της υποκριτικής.  Σύμφωνα με το Variety, ο ίδιος πέρασε από casting και τελικά πήρε τον ρόλο του κεντρικού ήρωα στο ανερχόμενο φιλμ για τον πόλεμο στην Βοσνία, My War Gone By, I Miss It So. Η ταινία αυτή αφορμάται από το ομώνυμο βιβλίο του αγγλικής καταγωγής, πολεμικού ανταποκριτή Anthony Loyd, το οποίο εκδόθηκε το 1999.

Σε αυτό, ο συγγραφέας εξιστορεί τα όσα έζησε στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων, καταγράφοντας την σφοδρότητα των συγκρούσεων στη Βοσνία, ενώ κλήθηκε να επιτελέσει το καθήκον του ως δημοσιογράφος μέσα στην δίνη των χαοτικών αυτών γεγονότων επί ευρωπαϊκού εδάφους. Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ως επικεφαλής ο Gavin O’Connor, μαζί με τον Scott LaStaiti στην παραγωγή.

Ο Tom Hardy δήλωσε χαρακτηριστικά:

Το My War Gone By, I Miss It So είναι μία βίαιη αλλά ευαίσθητη ιστορία η οποία απευθύνεται τόσο στην φύση του εθισμού όσο και της εμπειρίας στον πόλεμο. Mε συγκλόνισε η δουλειά, τα λόγια και τα βιώματα του Anthony, και κατ’ εμέ είναι μία σημαντική φωνή και ένα σημαντικό βιβλίο.

Tags: