Η Charlize Theron είναι έτοιμη να επιστρέψει ως Furiosa

Καλεί για solo ταινία
23 Ιουλίου 2017 13:21
Η Charlize Theron είναι έτοιμη να επιστρέψει ως Furiosa

H Νοτιοαφρικάνα ηθοποιός Charlize Theron εξέφρασε την επιθυμία της να ξαναυποδυθεί την Furiosa του Mad Max: Fury Road της Warner Bros. Βέβαια, αυτή τη φορά το σενάριο θα περιστρέφεται κυρίως γύρω από την ατρόμητη ηρωίδα της καταιγιστικής αυτής περιπέτειας που είχε κάνει πάταγο στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2015. Η Charlize Theron, ήρθε σε επικοινωνία με τον σκηνοθέτη George Miller για να συζητήσουν για ένα εξίσου επικό φιλμ σε αχανείς ερήμους με μεταποκαλυπτικά σκηνικά και τοπία, το οποίο όμως θα είναι το prequel της ιστορίας, όπου θα δούμε να ξετυλίγεται ο μίτος της πλοκής γύρω από το background της Furiosa.

Τόνισε μάλιστα πως καλύτερα να βιαστεί, καθώς δε γίνεται πιο νέα όσο περνά ο καιρός. Ο Tom Hardy με τη σειρά του δηλώνει εξίσου ενθουσιασμένος με την ιδέα αυτή.

Αγάπησα τη Furiosa και μου άρεσε που ο George με άφησε να την υποδυθώ και δε μου έφερε αντιρρήσεις. Με υποστήριξε πλήρως και γιόρτασε το τι ήθελα να είναι αυτή η γυναίκα. Θα ήταν υπέροχο, αλλά άμα δεν είναι έτοιμος, δεν είναι έτοιμος. Θα περιμένω George, αλλά γίνομαι 42 τον Αύγουστο, ας τελειώνουμε με αυτό.