Flashpoint θα είναι η ονομασία της standalone ταινίας του Flash

Αλλάζει τα πάντα στο DC Extended Universe
23 Ιουλίου 2017 10:50
Flashpoint θα είναι η ονομασία της standalone ταινίας του Flash

Στη σκηνή της Comic-Con η Warner Bros. επιβεβαίωσε πως η standalone ταινία του Flash θα ονομάζεται Flashpoint. Αν και αρχικά η Flash ταινία ήταν προγραμματισμένη να ακολουθήσει αμέσως μετά την Justice League και συγκεκριμένα το Μάρτιο του 2018, κάτι τέτοιο δε θα συμβεί μετά την αποχώρηση των σκηνοθετών το 2016.

Η Warner Bros. έχει μια συγκεκριμένη ιστορία του Flash που θέλει να ακολουθήσει που συγκλίνει περισσότερο στα κόμιξ του 2011, Flashpoint, υπό την ίδια ονομασία. Για όσους δεν παρακολουθούν τη σειρά Flash ή δεν έχουν διαβάσει τα κόμιξ, το Flashpoint είναι η πραγματικότητα που δημιούργησε ο Flash πηγαίνοντας πίσω στο χρόνο και αποτρέποντας τον Reverse-Flash από το να σκοτώσει τη μητέρα του, δημιουργώντας ταυτόχρονα όμως ένα παράλληλο timeline στο οποίο ο Superman έχει αιχμαλωτιστεί από την κυβέρνηση και ο Cyborg ήταν ο αγαπημένος όλων. Οι Aquaman και Wonder Woman βρίσκονται σε ένα καταστροφικό πόλεμο μεταξύ των αυτοκρατοριών τους. Ο Bruce Wayne σκοτώθηκε αντί για τους γονείς του, οδηγώντας τη μητέρα του στην τρέλα και καταλήγοντας τελικά να γίνεται ο (η) Joker. Ο πατέρας του Thomas, πήρε τη θέση του ως ένας εκδικητικός, αδίστακτος Batman.

Πληροφορίες για κυκλοφορία του Flashpoint δεν υπάρχουν, ωστόσο η νέα ταινία του DCEU θα δώσει αρκετές δημιουργικές ελευθερίες αν πάρει αυτή την κατεύθυνση, αφού θα ασχοληθεί με τις δύο αγαπημένες έννοιες του Barry Allen, τα ταξίδια στο χρόνο και τη φυσική.