DCEU: Αβέβαιο το μέλλον του Ben Affleck ως Batman

Μια ακόμη πληγή χτυπά την DC
21 Ιουλίου 2017 19:16
DCEU: Αβέβαιο το μέλλον του Ben Affleck ως Batman

Εκεί που τα πράγματα έδειχναν να βαίνουν επιτέλους καλώς για το κινηματογραφικό σύμπαν της DC, μετά την εξαιρετική πορεία της Wonder Woman και τον διορισμό του Matt Reeves στη σκηνοθεσία της νέας ταινίας του Batman, τελικά, πάνε πολύ στραβά. Το THR αποκαλύπτει σε δημοσίευμα του πως ο Ben Affleck είναι με το ένα πόδι στην έξοδο από το DCEU και πως το Justice League πολύ πιθανώς να είναι η τελευταία φορά που θα τον δούμε στο ρόλο του Σκοτεινού Ιππότη. 

Οι πηγές αναφέρουν πως το στούντιο ήδη έχει ξεκινήσει τα σχέδια για το πως θα αντιμετωπίσει αυτήν την τεράστια αλλαγή και θα την παρουσιάσει σε μια ή περισσότερες μελλοντικές DC ταινίες. Στην απόφαση του να αποχωρήσει ο Ben Affleck πρέπει να έλαβε υπόψη και τον παράγοντα ηλικία. Τον Αύγουστο θα κλείσει τα 45 και θα φτάνει τα 50 έτη όταν θα βγει το The Batman στις κινηματογραφικές αίθουσες. Την ώρα που υπάρχουν περιπτώσεις όπως του Robert Downey Jr. (52 χρονών) ως Iron Man, τα στούντιο επιλέγουν νεαρότερους σταρ όπως τον Tom Holland ως Spider-Man. Μάλιστα, οι συμπρωταγωνιστές του είναι τουλάχιστον 10 χρόνια νεότεροι του, συγκεκριμένα ο Henry Cavill είναι 34 ετών, o Ezra Miller 24, ο Jason Momoa 37 και η Gal Gadot 32. Επομένως, μπορούν να υποστηρίξουν τα sequels που έχουν υπογράψει 

Παρά το ότι τα επίσημα χείλη της Warner Bros. περιγράφουν τον Affleck ως "τον δικό μας Batman" και πως θέλουν να τον κρατήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται, ο βραβευμένος ηθοποιός είναι δυσαρεστημένος από το όλο κλίμα. Λίγο η αποτυχία του Batman v Superman, λίγο οι πιεστικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων στο press tour του Live by Night και λίγο το γεγονός πως δεν θα σκηνοθετήσει τον εαυτό του ως Batman, τον έφεραν σε αυτήν την απόφαση.

Μένει να δούμε εάν το δημοσίευμα αποδειχθεί αληθινό. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το DC Extended Universe και τον Batman μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.