DC: Τα γυρίσματα του Shazam! ξεκινούν στις αρχές του 2018

Ερωτηματικό στην συμμετοχή του Dwayne ‘The Rock’ Johnson [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]
21 Ιουλίου 2017 14:54
DC: Τα γυρίσματα του Shazam! ξεκινούν στις αρχές του 2018

Μπορεί η παρουσίαση της Warner Bros στην San Diego Comic Con να απέχει ακόμη μερικές ώρες, ωστόσο ήδη οι πρώτες πληροφορίες έχουν αρχίσει να βρίσκουν τον δρόμο τους προς τα φώτα της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα, όπως μεταφέρει το The Hollywood Reporter, τα γυρίσματα του ‘Shazam!’ αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές του 2018, με τον σκηνοθέτη David Sandberg (Lights Out, Annabelle: Creation) να έχει αναλάβει το project. Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό η ταινία να καταφθάσει όντως στις 5 Απριλίου του 2019, μια ημερομηνία που έχει ανακοινωθεί εδώ και αρκετό καιρό.

Τα γυρίσματα του Suicide Squad 2 αναμένεται να ξεκινήσουν στα μέσα του 2018, μετά την αναβολή που έλαβε το The Flash, μέχρι να βρεθεί νέος σκηνοθέτης. Ο Joss Whedon έχει αναλάβει τα reshoots και το post-production του Justice League, οπότε δεν θα μπορεί να ασχοληθεί με το Batgirl μέχρι να ολοκληρώσει το τρέχον project του. Ενδεχομένως κάποιο από αυτά τα projects να καταλάβει κάποια από τις δύο ανοιχτές θέσεις που έχει η DC Films στο πρόγραμμα της Warner για το 2020.

Παράλληλα, στο διαδίκτυο κυκλοφορούν φήμες πως η συμμετοχή του Dwayne Johnson που είχε αναλάβει τον ρόλο του villain, Black Adam, είναι αμφίβολη. Το αν τελικά ο The Rock θα αποτελέσει μέρος του DCEU παραμένει άγνωστο.

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 19:29] Όπως μαθαίνουμε μέσα από το ScreenRant, το αφεντικό της DC, Geoff Johns, επιβεβαίωσε πως το Shazam! αναζητά έναν νέο villain, καθώς ο Dwayne "The Rock" Johnson δεν θα συμμετέχει σε αυτή. Παραμένει όμως στο ρόλο του Black Adam για τη δική του solo ταινία.