O Daniel Craig θα επιστρέψει, τελικά, για το Bond 25

Σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ που θέλει και την Adele για το theme song
10 Ιουλίου 2017 12:05
O Daniel Craig θα επιστρέψει, τελικά, για το Bond 25

Όπως μεταδίδει το ρεπορτάζ του βρετανικού Mirror, ο Daniel Craig θα συνεχίσει να είναι ο πράκτορας 007 για ακόμη μια ταινία. Όλα δείχνουν πως ο Craig θα επιστρέψει ως James Bond για την 25η επετειακή ταινία Bond, με το site να αναφέρει πως ηθοποιοί όπως οι Idris Elba, Tom Hardy, James Norton και Aidan Turner ήταν υποψήφιοι για τον ρόλο. Μάλιστα, γίνεται λόγος πως οι παραγωγοί θέλουν την τραγουδίστρια Adele να επιστρέψει και αυτή για το νέο theme song. Η επιτυχία του Skyfall οφείλεται κιόλας στο ομώνυμο κομμάτι που ερμήνευσε η Adele και έγινε τεράστια παγκόσμια επιτυχία, αποσπώντας κιόλας ένα Όσκαρ και ένα Βραβείο Grammy. 

Το Skyfall αποτελεί μέχρι σήμερα την πιο επιτυχημένη εμπορικά James Bond ταινία με πάνω από $1.1 δισεκατομμύριο έσοδα. Το δίδυμο Craig-Adele λέγεται πως είναι η απόλυτη επιλογή, αυτή που θα φέρει όλα τα λεφτά προς το μέρος της ταινίας και παρά το γεγονός πως ο Craig είναι "μέσα", η Adele από την άλλη φαντάζει λιγότερο σίγουρη, διότι ακύρωσε την τελευταία της περιοδεία γιατί τραυμάτισε τις φωνητικές χορδές της, δηλώνοντας μάλιστα πως δεν θα περιοδεύσει ποτέ ξανά. 

Όσον αφορά την ιστορία του Craig στον ρόλο του James Bond, ο Βρετανός ηθοποιός είχε δηλώσει το 2015, πως θα προτιμούσε να κόψει τις φλέβες του παρά να υποδυθεί ξανά τον πράκτορα 007 και πως εφόσον το έκανε "θα ήταν μόνο για τα χρήματα." Μάλλον, οι ιθύνοντες της Sony Pictures πήγαν τα λεφτά στην πόρτα του Craig με τα τσουβάλια για να δέχτηκε την πρόταση, εφόσον το δημοσίευμα, εν τέλει, ισχύει. 

Τέλος, το δημοσίευμα αναφέρει πως το "Bond 25" αναμένεται να βγει μέσα στο 2019.