Σκέψεις για νέα The Batman τριλογία

Έχει ιδέες ο Matt Reeves για τον Ben Affleck
07 Ιουλίου 2017 11:30
Σκέψεις για νέα The Batman τριλογία

Μπορεί ο Matt Reeves να προωθεί αυτόν τον καιρό το War for the Planet of the Apes, όμως οι δημοσιογράφοι των ρωτούν ήδη για το επόμενο του project, το The Batman. Ήδη ο σκηνοθέτης έχει εκφράσει πως θα κάνει μια άκρως noir σε αισθητική ταινία με την detective έκδοση του Σκοτεινού Ιππότη, όμως σε μια πρόσφατη συνέντευξη του στο Fandango, αποκάλυψε πως έχει μερικές ιδέες για ολόκληρη τριλογία. 

Διαβάστε τα όσα είπε για μια τριλογία του The Batman με τον Ben Affleck:

Έχω ιδέες για ένα story arc, αλλά πραγματικά, το πιο σημαντικό πράγμα είναι απλά να ξεκινήσεις...πρέπει να ξεκινήσεις με ένα πρώτα. Ξέρετε, πρέπει να ξεκινήσεις με μια ιστορία που ξεκινά κάτι. Και θα σας έλεγα ψέμματα αν μπορούσα να σας πω ότι τα arcs των "Apes" ήταν προσχεδιασμένα, επειδή απλά δεν ήταν. Είναι από εκείνα τα πράγματα που ο χαρακτήρας είναι τόσο ισχυρός και η πιθανότητα της τριλογίας ήταν ενσωματωμένη από την αρχή, όμως, ακριβώς το πως πήγαμε από το σημείο Α στο Ζ είναι κάτι που δεν προυπήρχε. 

Όπως τα λέει ο Reeves φαίνεται να έχει κάτι στο μυαλό του και αν λάβουμε υπόψιν το ότι η DC με τον Geoff Johns, θα φροντίσει δεόντως τον πιο αναγνωρίσιμο χαρακτήρα της, το μέλλον του Batman φαντάζει λαμπρό. 

Το The Batman δεν ακόμη ημερομηνία προβολής.