Πότε θα αποσυρθεί ο Robert Downey Jr. ως Iron Man;

Ο ίδιος ο Tony Stark εξήγησε την όλη κατάσταση
03 Ιουλίου 2017 11:29
Πότε θα αποσυρθεί ο Robert Downey Jr. ως Iron Man;

Είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς του Hollywood και ο ρόλος του ως Iron Man είναι ένας από τους πιο αγαπημένους αυτή τη στιγμή στον κινηματογράφο. Ο λόγος για τον Robert Downey Jr. που μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη ξανά για το πότε θα αποσυρθεί από τον εμβληματικό ρόλο του μεγιστάνα και playboy, Tony Stark, όντας πλέον άρρηκτα συνδεδεμένος με αυτόν. Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως θα μπορούσε να έχει πει ήδη το "αντίο" στον Iron Man εφόσον δεν είχαν παρουσιαστεί σε αυτόν οι κατάλληλες ευκαιρίες:

Θα μπορούσα να πω όταν βγήκε το πρώτο Avengers πως 'δε θα γίνει ποτέ καλύτερο από αυτό. Σταματήστε όλοι. Για εμένα, όμως, παίζουν ρόλο οι άνθρωποι και οι ευκαιρίες, όπως οι Anthony και Joe Russo που τους λατρεύω.

Πρόσθεσε λέγοντας για το ότι θέλει να αποσυρθεί ως Iron Man σε ένα θετικό κλίμα:

Όλοι μου λένε πως μου ταιριάζει γάντι. Πρέπει να ξεκινώ κάθε φορά από την αρχή, όμως ξεκινώ με μια ήδη στιβαρή βάση. Απλά δε θέλω να το χαλάσω για τις τελευταίες έξι-επτά MCU ταινίες που έχω κάνει, πετώντας το μπαλάκι επειδή αποφάσισα να το κάνω για μια ακόμη φορά. Απλα δε θέλω να κρεμάσω τη φανέλα πριν γίνει ντροπιαστικό. 

Η επόμενη φορά που θα δούμε τον Downey Jr. ως Iron Man θα είναι στο Spider-Man: Homecoming ως ο μέντορας του Ανθρώπου Αράχνη, ενώ έχει υπογράψει για το Avengers: Infinity War και το Avengers 4. Η τελευταία solo του ταινία ήταν το Iron Man 3 που κατάφερε να αποσπάσε $1.2 δις στο box office.