Αν νομίζατε πως η Gal Gadot πληρώθηκε αδρά για το Wonder Woman κάνετε λάθος

Σε σύγκριση με τα έσοδα της ταινίας αλλά και το κασέ των υπολοίπων της DC
20 Ιουνίου 2017 03:11
Αν νομίζατε πως η Gal Gadot πληρώθηκε αδρά για το Wonder Woman κάνετε λάθος

Μετά την εκρηκτική επιτυχία που είχε η Wonder Woman στους κινηματογράφους με $573 εκατομμύρια στο box office και ένα ιστορικό ρεκόρ για την σκηνοθέτρια Patty Jenkins, θα νομίζατε πως και η πρωταγωνίστρια, η σαγηνευτική Gal Gadot θα πληρωνόταν αδρά -ή έστω- δίκαια βάσει των εσόδων. Κάνετε λάθος μιας και μερικά ρεπορτάζ από το 2014 των Variety και The Daily Dot αποκαλύπτουν το τότε συμβόλαιο της Gadot. Συγκεκριμένα, για τη δουλειά της στα Batman V Superman: Dawn of Justice, Wonder Woman και το επερχόμενο Justice League θα λάμβανε... μόλις $300.000 ανά ταινία.

Και λέμε "μόλις", καθώς αν μάθετε το κασέ των υπολοίπων συμπρωταγωνιστών της στο σύμπαν της DC, θα διαπιστώσετε πώς απέχει παρασάγγας από αυτό της Wonder Woman. Σύμφωνα με άρθρο του Forbes, o Henry Cavill για τον ρόλο του ως Superman στο Man of Steel έλαβε $14 εκατομμύρια, την ώρα που το βιογραφικό του δεν ήταν τέτοιο για να υποστηρίξει τότε έναν τέτοιο μισθό, κάνοντας αυτόν της Gadot να μοιάζει με...χαρτζιλίκι.

Το όλο ρεπορτάζ δείχνει πως παρά το γεγονός ότι το Hollywood έχει κάνει μεγάλα βήματα όσον αφορά της γυναίκες πρωταγωνίστριες και σκηνοθέτες σε blockbuster ταινίες, ακόμη υπάρχει τεράστιο κενό στους μισθούς ανδρών και γυναικών ηθοποιών. Πιστεύετε πως η Warner φέρθηκε δίκαια στην Gal Gadot, μετά και την επιτυχία της ταινίας;