Εταιρίες παραγωγής στον πόλεμο κατά της πειρατείας

Netflix, HBO, NBCUniversal και 27 ακόμα εταιρίες ενώνουν τις δυνάμεις τους
14 Ιουνίου 2017 22:31
Εταιρίες παραγωγής στον πόλεμο κατά της πειρατείας

Οι εταιρίες παραγωγής εμφανίζονται πιο αποφασισμένες από ποτέ για να αντιμετωπίσουν τους ηλεκτρονικούς πειρατές. Τριάντα εταιρίες παραγωγής ταινιών, σειρών και άλλων αγαθών, ένωσαν τις δυνάμεις τους συνάπτοντας μια συμμαχία για να καταπολεμήσουν την πειρατεία.

Η Alliance for Creativity and Entertainment (ACE) όπως ονομάζεται, είναι ο οργανισμός που θα αναλαμβάνει να διεκπεραιώνει τις απαραίτητες διαδικασίες ώστε να εντοπίζονται και να διώκονται όσοι διακινούν αλλά και κατεβάζουν παράνομα υλικό που ανήκει σε μια από τις 30 εταιρίες.

Σε αυτή τη χρυσή εποχή παραγωγής υλικού είναι σημαντικό να παραμείνουμε αδέκαστοι στην ποινικοποίηση της πειρατείας. Για να μπορέσει η κοινότητα των παραγωγών να δώσει το μέγιστο των δυνατοτήτων της θα πρέπει να ξέρει πως το έργο τους θα είναι προστατευμένο.

Αυτές ήταν οι δηλώσεις του αντιπροέδρου του CBS, Jonathan Anschell που ακολουθήθηκαν την αναλυτική έκθεση της ACE για τη χρονιά του 2016, που έφθασε των αριθμό των 5.4 δισεκατομμυρίων downloads ταινιών και σειρών.

Ο οργανισμός είναι αποφασισμένος να συνεργαστεί με τις αρμόδιες αρχές ηλεκτρονικού εγκλήματος σε Αμερική αλλά και Ευρώπη και να τους παρέχει ότι είναι δυνατό ώστε να ολοκληρώσουν το έργο τους.

 Η αναλυτική λίστα των 30 εταιριών που συμμετέχουν στον οργανισμό ACE ακολουθεί:

Amazon, AMC Networks, BBC Worldwide, Bell Canada and Bell Media, Canal+ Group, CBS Corporation, Constantin Film, Foxtel, Grupo Globo, HBO, Hulu, Lionsgate, Metro-Goldwyn-Mayer (MGM), Millennium Media, NBCUniversal, Netflix, Paramount Pictures, SF Studios, Sky, Sony Pictures Entertainment, Star India, Studio Babelsberg, STX Entertainment, Telemundo, Televisa, Twentieth Century Fox, Univision Communications Inc., Village Roadshow, The Walt Disney Company, and Warner Bros. Entertainment Inc.