Ο Tom Cruise ανακοίνωσε το Top Gun 2

"Highway to the Danger Zone"
24 Μαΐου 2017 16:10
Ο Tom Cruise ανακοίνωσε το Top Gun 2

Ένα από τα πιο φημολογούμενα projects είναι το sequel του Top Gun, το οποίο αποτελεί μια ταινία σταθμό στα '80s. Στα πλαίσια μιας συνέντευξης για το επερχόμενο The Mummy, ο ίδιος ο Tom Cruise ανακοίνωσε πως το Top Gun 2 είναι γεγονός και ότι θα επιστρέψει κιόλας σύντομα στο ρόλο του Maverick, ο οποίος απογείωσε τη δημοτικότητα του. Χωρίς να δώσει περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το sequel, ο "Μάβερικ" Cruise γνωστοποίησε πως τα γυρίσματα μάλλον θα ξεκινήσουν του χρόνου.

Μέχρι να μάθουμε περισσότερα για το Top Gun 2 καλύτερα να δείτε το εμβληματικό "Highway to Danger Zone" από την πρώτη ταινία. 

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 22:30] Το Variety μεταδίδει πώς ο Joseph Kosinski είναι η επικρατέστερη επιλογή για την σκηνοθεσία του Top Gun 2, καθώς έχει σκηνοθετήσει τον Cruise στο Oblivion. Όσον αφορά την πλοκή, ο παραγωγός Jerry Bruckheimer, είχε κάνει το σχετικό tease πριν μερικά χρόνια: "Το concept είναι βασικά πως οι πιλότοι είναι απαρχαιωμένοι λόγω των drones. Ο Cruise θα τους δείξει πως δεν είναι απαρχαιωμένοι. Ήρθαν εδώ για να μείνουν."