Γεμάτο τέρατα το νέο σύμπαν Dark Universe της Universal

Με μεγάλους αστέρες
23 Μαΐου 2017 06:48
Γεμάτο τέρατα το νέο σύμπαν Dark Universe της Universal

Η Universal Pictures θα αναβιώσει κλασσικές ταινίες τεράτων στο νέο σύμπαν της που ονομάζει Dark Universe. Την αρχή της σειράς ταινιών θα κάνει Η Μούμια του Tom Cruise, όπως μας αποκάλυψε το τρίτο trailer της ταινίας. Τη σκυτάλη θα πάρει Η Νύφη του Φρανκεστάιν στις 14 Φεβρουαρίου 2019, υπό τη σκηνοθεσία του Bill Condon (Beauty and the Beast). Δεν έγινε γνωστό ποια θα πρωταγωνιστήσει αλλά η Πρόεδρος της Universal, Donna Langley δήλωσε πως πρόκειται “για μια πολύ μοντέρνα γυναίκα σε μια πολύ κλασσική ιστορία”.

Στο νέο κινηματογραφικό σύμπαν θα συναντήσουμε και τους Johnny Depp και Javier Bardem οι οποίοι θα αναλάβουν τους ρόλους των The Invisible Man και Frankestein’s Monster αντίστοιχα, ενώ ο Russell Crowe θα κάνει το ντεμπούτο του ως Dr. Jekyll στην ταινία The Mummy, όπου έχουμε τον Tom Cruise στον πρωταγωνιστικό ρόλο και την Sofia Boutella στο ρόλο της Μούμιας. Σύμφωνα με τη Universal, οι ταινίες συνδέονται μέσω ενός “μυστηριώδους, πολυεθνικού οργανισμού” με την ονομασία Prodigium, στην κεφαλή του οποίου βρίσκεται ο Dr. Jekyll.

Οι ταινίες του Dark Universe συνδέονται μέσα από ένα μυστηριώδη, πολυεθνικό οργανισμό γνωστό ως Prodigium. Ηγέτης του ο αινιγματικός και πανέξυπνος Dr. Henry Jekyll, ενώ η αποστολή του είναι να βρίσκει, να μελετά και – όταν κρίνεται απαραίτητο – να καταστρέφει το κακό το οποίο έχει πάρει τη μορφή τεράτων στον κόσμο μας. Έξω από την αιγίδα οποιασδήποτε κυβέρνησης και με πρακτικές κρυμμένες μέσα σε χιλιετίες μυστικότητας, το Prodigium προστατεύει το κοινό από τη γνώση του κακού που υπάρχει στην αντίπερα πλευρά της λεπτής μεμβράνης της πολιτισμένης κοινωνίας…και θα κάνει ότι χρειάζεται για να το περιορίσει.

Στο video που δημοσίευσε η Universal αντιπαραθέτει τις κλασσικές ταινίες στις οποίες θα βασιστεί το Dark Universe, “ένας νέος κόσμος Θεών και τεράτων”.