Ο επίσημος τίτλος του Avengers 4 είναι κανονικότατο spoiler!

Όπως δήλωσε το αφεντικό της Marvel
24 Απριλίου 2017 19:44
Ο επίσημος τίτλος του Avengers 4 είναι κανονικότατο spoiler!

Μπορεί το Avengers: Infinity War, η επόμενη ταινία όπου το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel θα συγκλίνει, να απέχει λίγο παραπάνω από έναν χρόνο, όμως αυτό δεν εμποδίζει κανέναν από το να δώσει μερικές πληροφορίες για την τέταρτη ταινία των Avengers. Αυτό που δεν θα μάθουμε για το Avengers 4, που αναμένεται το 2019, είναι ο επίσημος τίτλος και υπάρχει σοβαρός λόγος.  

Μιλώντας στο Cinemablend, το αφεντικό της Marvel, Kevin Feige, επιβεβαίωσε πως ο τίτλος του Avengers 4 είναι κανονικό spoiler και κρατείται ως μυστικό από τα αδέρφια Russo ώστε να προστατεύσουν το κοινό για τα όσα θα συμβούν στο Infinity War, το οποίο γυρίζεται αυτόν τον καιρό. Ο Feige δήλωσε επίσης πως το Marvel Cinematic Universe θα υποστεί μεγάλες αλλαγές μετά το Avengers 4:

Όσο πλησιάζουμε στο Inifinity War θα υπάρχει μια αίσθηση κλιμάκωσης. Όταν θα έχουμε φτάσει στο Avengers 4, τις τρεις φάσεις του MCU θα τις απαρτίζουν 22 ταινίες. Και το τι θα συμβεί μετά από αυτό θα είναι εντελώς διαφορετικό. Δεν ξέρω αν θα είναι το Phase 4 ή κάτι καινούργιο. 

Το Avengers: Infinity War αναμένεται στους κινηματογράφους στις 4 Μαΐου του 2018, ενώ το Avengers 4 στις 3 Μαΐου του 2019. 

Ποιος λέτε πως μπορεί να είναι ο τίτλος για να θεωρείται spoiler;