Φήμη: Τέσσερις Batman ταινίες μέσα στο 2019

Η DC ετοιμάζει μια ξεχωριστή 80η επέτειο για τον Σκοτεινό Ιππότη
09 Απριλίου 2017 11:37
Φήμη: Τέσσερις Batman ταινίες μέσα στο 2019

Μια φήμη ήρθε στην επιφάνεια, η οποία, αν και μοιάζει τραβηγμένη και σας την μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, θα αποτελέσει όνειρο για κάθε fan του Batman και της DC. Σύμφωνα με αυτή, η DC σχεδιάζει μια μεγαλειώδη γιορτή για την 80η επέτειο από τη γέννηση του Σκοτεινού Ιππότη, με την κυκλοφορία όχι μιας όχι δύο...αλλά τεσσάρων Batman ταινιών μέσα στο 2019. Αυτές είναι τα Gotham City Sirens (Αγίου Βαλεντίνου), Nightwing (Τέλη Μαΐου), Batgirl (Αύγουστος) και The Batman (Νοέμβριος). 

Αναλυτικά ακολουθεί η λίστα που αναρτήθηκε σε διάφορα reddit forums, μεταφρασμένη από εμάς. 

To πλάνο για το 2019 θέλει την κυκλοφορία τεσσάρων Batman ταινιών. Το Gotham City Sirens το Σαββατοκύριακο του Αγίου Βαλεντίνου, το Nightwing στο Memorial Day (27 Μαΐου), το Batgirl τον Αύγουστο και το The Batman τον Νοέμβριο. Το στούντιο θα γιορτάσει την 80η επέτειο του Batman.

Ο Batman του Ben Affleck θα έχει τον Deathstroke αλλά όχι ως κύριο villain. Ο Matt Reeves θέλει μια μεγαλύτερης κλίμακας Batman ταινία που θα περιλαμβάνει την Bat family και όλους τους rogues του Batman. 

Ο Grant Wilson πιθανώς να είναι ο villain της solo ταινίας Nightwing, τον οποίο προσέλαβε ο Roland Desmond για να εξοντώσει όλους τους μαφιόζους του Bludhaven. 

Το Suicide Squad 2 ή το Dark Universe θα πάρει λογικά τη θέση του Aquaman. Ο Mel Gibson δεν είναι πλέον το φαβορί για τη σκηνοθεσία του sequel. Οι Jaume Collet-Serra και Ruben Fleischer είναι οι κορυφαίοι υποψήφιοι. Το σενάριο είναι ακόμη υπό επεξεργασία και αποτελεί ιδέα του David Ayer. Η Killer Frost θα είναι η πρωταγωνίστρια αντί για την Harley Quinn. 

Τέσσερις ακόμη ταινίες βρίσκονται στα πλάνα για το 2020. Η Warner Bros. θέλει να κάνει δύο μικρού budget/ κλίμακας ταινίας και δύο μεγάλου budget κάθε χρόνο. 

Ο Jonathan Levine είναι σε συζητήσεις για την σκηνοθεσία του The Flash με τον Ezra Miller το οποίο πιθανότατα να έρθει το 2020. 

Τέλος, ο Matthew Vaughn είναι εξαιρετικά πιθανό να γράψει το σενάριο του Man of Steel 2 εφόσον αναλάβει και τη σκηνοθεσία.