Κινηματογραφικό σύμπαν Call of Duty όπως η Marvel με το MCU

Τα μεγαλεπήβολα σχέδια των Activision Blizzard Studios
06 Απριλίου 2017 11:11
Κινηματογραφικό σύμπαν Call of Duty όπως η Marvel με το MCU

Η Activision θέλει να γίνει η επόμενη Marvel και να χτίσει ένα κινηματογραφικό σύμπαν για τις Call of Duty ταινίες που ετοιμάζει, στα πρότυπα του MCU. Σε συνέντευξη τους στη The Guardian, οι επικεφαλής των Activision Blizzard Studios, Stacey Sher και Nick Van Dyk, προέβησαν σε αποκαλύψεις σχετικά με το τι σχεδιάζουν, λέγοντας πως εργάζονται όχι απλά σε μία, αλλά σε πολλαπλές ταινίες, ικανές να γεμίσουν ένα κινηματογραφικό σύμπαν στα πρότυπα της Marvel και του Star Wars

Αναφέρθηκαν στο πως οι ταινίες θα αντλούν έμπνευση από τα Black Ops και Modern Warfare: 

Sher: Έχουμε σχέδια για πολλά χρόνια ακόμη. Κάναμε αυτήν την ομάδα συγγραφέων για να δούμε που θα πάμε. Θα υπάρχει μια ταινία που θα θυμίζει περισσότερο το Black Ops, μια πλοκή πίσω από την πλοκή. Η σειρά Modern Warfare δείχνει πως είναι να παλεύεις έναν πόλεμο με τα μάτια του κόσμου στραμμένα επάνω σου. Και τότε ίσως να γίνει κάτι σαν υβρίδιο, με ιδιωτικές μυστικές επιχειρήσεις, σε ένα εν εξελίξει δημόσιο συμβάν. 

van Dyke: Πρόκειται να έχει μια τύπου γεμάτης αδρεναλίνης και υψηλής ενέργειας αισθητικής, χωρίς να είναι κυριολεκτική μεταφορά. Θα είναι πιο ευρεία αλλά ουσιαστική, με μεγαλύτερο όμως όραμα σαν μια Marvel ταινία. 

Λέτε η Activision να έχει τα φόντα για να κάνει ένα Call of Duty Cinematic Universe;