Ο CEO της Disney, Bob Iger μίλησε εφ΄ όλης της ύλης για το Star Wars και αναφέρθηκε μάλιστα στα σχέδια της Disney για τη συνέχιση του franchise μετά το Episode IX το 2019.
Καταρχάς, ο Iger επιβεβαίωσε πως η Disney δε θα δημιουργήσει μια ψηφιακή Leia στη θέση της αποθανούσας Carrie Fischer, όπως την είδαμε στο Rogue One, ενώ δε θα γίνει καμία αλλαγή λόγω του θανάτου της στο Star Wars: The Last Jedi και η ερμηνεία της θα παραμείνει αυτούσια.
Αποκάλυψε επίσης πως στη standalone ταινία Han Solo, θα εξηγηθεί πως έφτασε ο χαρακτήρας να κατέχει το Millennium Falcon, καθώς και πώς γνώρισε τον Chewbacca, για τον οποίο θα μάθουμε και πώς πήρε το όνομά του.
Τέλος, αναφέρθηκε στο μέλλον του Star Wars. Η Disney εξαγόρασε την Lucasfilm το 2012 και έκτοτε έχει δεσμευτεί για τα επεισόδια 7,8 και 9, καθώς και για άλλες ταινίες στο σύμπαν του Star Wars. Τώρα, συζητήσεις γίνονται για το τι έρχεται μετά από αυτά, με τον Iger να δηλώνει πως “μπορεί να έχουμε άλλη μιάμιση δεκαετία με Star Wars ιστορίες”.
Must Read
Νέες πληροφορίες για το Star Wars: Fate of the Old Republic και τη διάρκεια του
Το Avatar: Fire and Ash έρχεται στο Disney+ και τώρα ξέρουμε πότε! (BINTEO)
Star Wars Day: Νέα στοιχεία αποκαλύπτουν πόσο Star Wars είδαν πραγματικά οι fans το 2025