Thor: Ragnarok | To νέο look του Thor τον κάνει αγνώριστο

Πρώτη ματιά στις Hela (Cate Blanchett) και Valkyrie (Tessa Thompson)
09 Μαρτίου 2017 15:19
Thor: Ragnarok | To νέο look του Thor τον κάνει αγνώριστο

Το νεότερο τεύχος του Entertainment Weekly φιγουράρει ένα αποκλειστικό αφιέρωμα για το άκρως αναμενόμενο Thor: Ragnarok με πολλές νέες πληροφορίες αλλά και πρώτο φωτογραφικό υλικό. Η κυριότερη είδηση που προκύπτει είναι το εντελώς αλλαγμένο look του Chris Hemsworth ως Thor σε σχέση με το μακρύ μαλλί που είχε στις προηγούμενες δύο ταινίες και έτσι καταλαβαίνουμε πόσο διαφορετική θα είναι η πιο ανάλαφρη και κωμική προσέγγιση του Taika Waititi στη σκηνοθεσία. 

Γνωστοποιήθηκε και η σύνοψη της πλοκής του Ragnarok, που θα τη βρείτε μεταφρασμένη παρακάτω:

Ο Thor είναι φυλακισμένος στην άλλη πλευρά του σύμπαντος, χωρίς το πανίσχυρο σφυρί του και βρίσκει τον εαυτό του σε έναν αγώνα δρόμου ενάντια στο χρόνο για να επιστρέψει στο Άσγκαρντ για να σταματήσει το Ragnarok, την καταστροφή του κόσμου του και το τέλος της Ασγκαρντιανού πολιτισμού, στα χέρια μιας παντοδύναμης νέας απειλής, της αδίστακτης Hela. Πρώτα, όμως, θα πρέπει να επιβιώσει μια θανάσιμη μονομαχία που τον στρέφει εναντίον του πρώην συμμάχου και τους συναδέλφου του Avenger, τον Incredible Hulk!

Επίσης, μπορείτε στις παρακάτω φωτογραφίες να απολαύσετε πρώτες ματιές στην Valkyrie της Tessa Thompson, τον Loki του Tom Hiddleston, τον Grandmaster του Jeff Goldblum, την κακιά Hela της Cate Blanchett, ακόμη και τον Mark Ruffalo ως Bruce Banner

Το Thor: Ragnarok θα κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο του 2017 στους κινηματογράφους.