The Void trailer | Sci-fi horror για γερά νεύρα με άρωμα 80's

...Και για γερά στομάχια!
08 Μαρτίου 2017 02:03
The Void trailer | Sci-fi horror για γερά νεύρα με άρωμα 80's

Το επίσημο trailer του The Void δόθηκε στη δημοσιότητα από τη Screen Media Films. Πρόκειται για μια horror ταινία σκηνοθεσίας και σεναρίου των Jeremy Gillespie και Steven Kostanski, για γερά νεύρα και στομάχια, που τιμάει το είδος που γέννησε ο John Carpenter με το The Thing στα 80's και σαφώς έχει μπόλικες sci-fi επιρροές. Η πλοκή ξεκινά όταν ο αστυνομικός Daniel Carter πετυχαίνει έναν αιματοβαμμένο νεαρό στη μέση της περιπολίας του και τρέχει να τον περιθάλψει στο πλησιέστερο νοσοκομείο με τη βοήθεια της μικρής ομάδας τους.

Εκεί, όμως αντιλαμβάνεται πως οι ασθενείς και το προσωπικό έχουν μεταμορφωθεί σε κάτι απάνθρωπο, όσο όμως ο τρόμος ξετυλίγεται, το κολασμένο ταξίδι συνεχίζεται στα βάθη του νοσοκομείου με σκοπό να δώσουν τέλος στον εφιάλτη. 

Το φιλμ τρόμου που τιμά το genre των 80's με μπόλικη αηδιαστική δράση και τρόμο, έχει κάνει μια εντυπωσιακή πορεία με προβολές στα London Film Festival, Toronto After Dark Film Festival και Stockholm International Film Festival, ενώ είναι από τον παραγωγό του The Witch (2015).

Το The Void θα κάνει πρεμιέρα στις 31 Μαρτίου και στις 24 Απριλίου θα διατεθεί σε VOD πλατφόρμες.