Η Sophie Turner επιβεβαιώθηκε για το X-Men: Supernova

Θα επιστρέψει στο ρόλο της Jean Grey
14 Φεβρουαρίου 2017 05:48
Η Sophie Turner επιβεβαιώθηκε για το X-Men: Supernova

Το επόμενο κεφάλαιο των X-Men είναι προς το παρόν γνωστό με τον υπότιτλο "Supernova" και ήδη ξέρουμε ποιος θα επιστρέψει σίγουρα από το cast του X-Men: Apocalypse. Ο λόγος για την Sophie Turner (Sansa Stark, Game of Thrones), η οποία στα πλαίσια των BAFTA 2017, επιβεβαίωσε πως θα παίξει στη νέα ταινία του X-Men franchise αποκαλύπτοντας πως είναι ένα από τα μεγαλύτερα της projects:

Είμαστε στη φάση που θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα του νέου X-Men, αφού μόλις ολοκληρώσαμε τα γυρίσματα της 7ης σεζόν του Game of Thrones και έχω να κάνω αρκετές ταινίες πριν ξεκινήσει το X-Men. Και μετά θα κάνουμε την Season 8. Έχω μια πολύ γεμάτη χρονιά μπροστά μου. 

Το X-Men: Supernova λέγεται πως θα ασχοληθεί με το Dark Phoenix story arc, το οποίο είναι από τα αγαπημένα των fans των comics και θέλει την Jean Grey να απειλεί ολόκληρο το σύμπαν, καθώς οι ανεξάντλητες δυνάμεις της μπορούν να φέρουν την απόλυτη καταστροφή. Κάτι το οποίο υπαινίχθηκε στο πρόσφατο "Apocalypse". Μέχρι τότε, οι ιθύνοντες της Fox πρέπει να βρουν έναν νέο σκηνοθέτη, μιας και ο Bryan Singer δε θα επιστρέψει στο franchise.