Καθυστέρηση για τα World War Z 2 και Friday the 13th

Τα αποσύρει από το πρόγραμμα η Paramount
07 Φεβρουαρίου 2017 09:36
Καθυστέρηση για τα World War Z 2 και Friday the 13th

Δε φαίνεται να έχουν σταματημό τα προβλήματα των Friday the 13th και World War Z 2 τα οποία μετά τη χρονοβόρα ανάπτυξή τους βλέπουν την ημερομηνία προβολής τους να αφαιρείται από το πρόγραμμα της Paramount.

Το World War Z 2 ήταν προγραμματισμένο για τις 9 Ιουνίου 2017, δε θα τα καταφέρει όμως. Η συγκεκριμένη καθυστέρηση δε αποτελεί ιδιαίτερη έκπληξη, αφού κανείς δεν περιμένει να περάσει μια ταινία στην προβολή της με χρόνο για προ-παραγωγή, γυρίσματα και επεξεργασία μόλις 4 μήνες. Μάλιστα, σύμφωνα με το Variety, εκμεταλλευόμενη την καθυστέρηση, η Paramount θέλει να βελτιώσει το σενάριο και η πιθανή ημερομηνία προβολής αναμένεται το 2018, ίσως και το 2019.

Το Friday the 13th από την πλευρά του, αναμενόταν στις 13 Οκτωβρίου 2017, αλλά τη θέση του τον Οκτώβριο θα πάρει το Mother του Darren Aronofsky με πρωταγωνίστρια την Jennifer Lawrence. Το Friday the 13th προσπαθεί να βγει στην παραγωγή από το 2013, με αλλαγές σε σκηνοθέτες και σενάριο. Οι τελευταίες αναφορές μιλούν για υπόθεση επικεντρωμένη στην παιδική ηλικία του Jason.