The Batman: Ο Ben Affleck δεν θα το σκηνοθετήσει τελικά

Θα παραμείνει όμως ο πρωταγωνιστής της
31 Ιανουαρίου 2017 04:23
The Batman: Ο Ben Affleck δεν θα το σκηνοθετήσει τελικά

Σε μια εντελώς αναπάντεχη ανακοίνωση, ο Ben Affleck γνωστοποίησε πως δεν θα σκηνοθετήσει το επερχόμενο The Batman. Την ανακοίνωση έκανε μέσω του Variety όπου αναφέρει χαρακτηριστικά:

Υπάρχουν συγκεκριμένοι χαρακτήρες που έχουν ξεχωριστή θέση στις καρδιές εκατομμυρίων. Το να υποδύεσαι αυτόν τον ρόλο απαιτεί συγκέντρωση, πάθος και την καλύτερη δυνατή ερμηνεία που μπορώ να προσφέρω. Είναι ξεκάθαρο πως δεν μπορώ να κάνω και τις δύο δουλειές στο επίπεδο που αυτοί απαιτούν. Μαζί με το στούντιο, αποφάσισα να βρω έναν συνεργάτη σκηνοθέτη που θα συνεργαστεί μαζί μου για την τεράστια ταινία. Σαφώς και θα συμμετέχω και συνεχίζουμε να την κάνουμε όμως αυτή τη στιγμή ψάχνουμε για σκηνοθέτη. Παραμένω άρρητα συνδεδεμένος με το project και αναμένω να το κάνουμε πραγματικότητα για όλους αυτούς τους fans εκεί έξω.

Λίγο-πολύ ήταν γνωστό πως τόσο οι ιθύνοντες όσο και ο Affleck δεν ήταν ευχαριστημένοι για εβδομάδες με το σενάριο. Ήδη η Warner Bros. βρίσκεται σε συζητήσεις για τον διάδοχο του Affleck στη σκηνοθεσία, με το όνομα του Gavin O'Connor του The Accountant  να ακούγεται. Όπως και να έχει αναμένεται σύντομα η ανακοίνωση του νέου σκηνοθέτη.

Η έλλειψη όρεξης, έμπνευσης και... λίγο η τρομερή εμπορική αποτυχία του Live By Night ίσως να έπαιξαν ρόλο στην απόφαση του Affleck να αποχωρήσει από τη σκηνοθετική καρέκλα του The Batman. Πείτε μας στα σχόλια ποιον θα θέλατε για σκηνοθέτη.