Το Star Wars: Episode VIII θα εξερευνήσει την ανθρώπινη πλευρά του Kylo Ren

Αποκαλύψεις από τον Adam Driver
11 Ιανουαρίου 2017 12:23
Το Star Wars: Episode VIII θα εξερευνήσει την ανθρώπινη πλευρά του Kylo Ren

Η πίεση στον Adam Driver για να αποδώσει έναν κακό με παρακαταθήκη τον Darth Vader ήταν τεράστια. Ωστόσο ο ηθοποιός κατάφερε να κάνει τον Kylo Ren το νέο αγαπημένο κακό του Star Wars universe, με το κοινό να τον αποδέχεται χωρίς να τον συγκρίνει με τον Darth Vader. Τώρα, σε συνέντευξή του στο Larry King Now, ερωτηθείς με ποια πλευρά του Kylo Ren θα ασχοληθεί ιδιαίτερα στο Star Wars: Episode VIII, αποκαλύπτει πως ο χαρακτήρας του θα εξερευνήσει την ανθρώπινη φύση του και πως θα τον φέρει πιο κοντά στην πραγματικότητα.

Νομίζω πως είναι γενική ερώτηση, αλλά θα απαντήσω την ανθρώπινη φύση του. Υπάρχουν πολλά σημεία της υπόθεσης που χειριστήκαμε στην πρώτη (The Force Awakens) και χρειάζονται εξήγηση στη δεύτερη, έτσι ώστε να βγάζουν νόημα. Μου φαίνονται κοινωνικά ενεργά εμένα. Αρχικά το Star Wars ήταν σε απάντηση του Βιετνάμ και θυμάμαι πολλές συζητήσεις μεταξύ εμένα και του J.J. Abrams και του Rian Johnson περί της ιδέας της τρομοκρατίας. Και οι δύο πλευρές δικαιολογούνται ηθικά για να συμπεριφέρονται όπως θέλουν για να καταφέρουν αυτό που αυτές θεωρούν ως απόλυτα σωστό.

Σχολίασε το σενάριο του Episode VIII ως “αξιοσημείωτο” και χαρακτήρισε τον Johnson ως “πανέξυπνο σκηνοθέτη” που καταλαβαίνει τη σημασία της ασάφειας και των λεπτομερειών. Αυτό που σίγουρα μπορούμε να περιμένουμε είναι ένα διαφορετικό “τόνο” στο Episode VIII.

Είναι όπως όταν βγήκε το The Empire Strikes Back και είχε διαφορετικό τόνο. Για αυτό ο κόσμος λέει “ωωω είναι σκοτεινό” αλλά δεν ξέρω αν πραγματικά είναι. Είναι απλά διαφορετικό στον τόνο του με ένα τρόπο που είναι υπέροχος και απαραίτητος, αλλά επίσης πολύ ξεκάθαρος. Ο Johnson πιστεύει πως το κοινό είναι έτοιμο για ασάφεια και λεπτομέρειες. Δε θα κάνει “χαζή” την ταινία για κανένα και αυτό έχει πολύ πλάκα να το γυρίσεις.