Έφυγε από τη ζωή η "Princess Leia", Carrie Fisher

Έχοντας υποστεί οξύ καρδιακό επεισόδιο πριν από λίγες ημέρες
27 Δεκεμβρίου 2016 18:01
Έφυγε από τη ζωή η

Ύστερα από το οξύ καρδιακό επεισόδιο που υπέστη την περασμένη Παρασκευή, η Carrie Fisher έφυγε σήμερα, πριν από λίγη ώρα, από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών. Ο λόγος για την γνωστή και πιο λατρεμένη πριγκίπισσα του κινηματογράφου, τη Princess Leia του Star Wars, την οποία υποδύθηκε τελευταία στο Star Wars: The Force Awakens. Ακολουθεί η ανακοίνωση της οικογένειας της Fisher και της κόρης της, Billie Lourd:

Με βαθιά θλίψη η Billie Lourd επιβεβαίωσε πως η πολυαγαπημένη της μητέρα, Carrie Fisher, απεβίωσε στις 8:55 σήμερα το πρωί. Αγαπήθηκε από τον κόσμο και θα μας λείψει ιδιαίτερα. Ολόκληρη η οικογένειά μας σας ευχαριστεί για τις σκέψεις και τις προσευχές. 

Για την ιστορία, η Fisher πετούσε από το Λονδίνο στο Λος Άντζελες όταν λίγο πριν την προσγείωση υπέστη σοβαρό καρδιακό επεισόδιο. Για καλή της τύχη υπήρχαν γιατροί στην πτήση και την παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Μόλις έφτασε οι γιατροί την βοήθησαν να φτάσει στο πλησιέστερο νοσοκομείο, όπου και μπήκε στην εντατική. Μόλις τέσσερις μέρες μετά έφυγε από τη ζωή. Πριν από λίγο καιρό βρισκόταν στα γυρίσματα του Star Wars Episode VIII και αυτές τις μέρες προωθούσε την αυτοβιογραφία της με τίτλο The Princess Diarest.