Ξεκινούν τα γυρίσματα για τη Han Solo ταινία το Φεβρουάριο

Την άνοιξη το πρώτο trailer του Star Wars Episode VIII
16 Δεκεμβρίου 2016 08:30
Ξεκινούν τα γυρίσματα για τη Han Solo ταινία το Φεβρουάριο

Το Rogue One: A Star Wars Story έκανε την πρεμιέρα του στην Ελλάδα χτες (πείτε μας την άποψή σας!) και η παραγωγός και πρόεδρος της Lucasfilm, Kathleen Kennedy μίλησε για τις δύο επόμενες ταινίες του franchise, το Star Wars: Episode VIII και την ταινία Han Solo.

Ανακοίνωσε πως τα γυρίσματα για τη Han Solo ταινία θα ξεκινήσουν το Φεβρουάριο. Πρωταγωνιστής θα είναι ο Alden Ehrenreich στο ρόλο του νεαρού Han Solo, ενώ θα δούμε και τον Donald Glover ως Lando Calrissian, καθώς και την Emilia Clarke σε άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο. Το σενάριο των Lawrence και Jon Kasdan θα επικεντρωθεί στο πως ο νεαρός Han Solo κατέληξε ως λαθρέμπορος και κλέφτης μέχρι που οι Luke Skywalker και Obi-Wan Kenobi τον συνάντησαν στην καντίνα του Mos Eisley. Ο Chewbacca θα εμφανιστεί επίσης στην ταινία, η οποία αναμένεται στις 25 Μαΐου 2018, σε σκηνοθεσία Phil Lord και Chris Miller.

Πρώτα βέβαια θα δούμε το Episode VIII στις 15 Δεκεμβρίου 2017. Αυτοί που πίστευαν πως μπορεί να είχαμε το πρώτο trailer της ταινίας στην προβολή του Rogue One απογοητεύτηκαν. Η Kennedy δήλωσε πως η νέα ταινία “χρειάζεται χώρο για να αναπνεύσει” και πως “πιθανώς να αρχίσετε να βλέπετε κάποια πράγματα την Άνοιξη”, ίσως στο Star Wars Celebration τον Απρίλιο.