Ο George Lucas είδε το Rogue One και του άρεσε

Ο πατέρας του Star Wars μιλάει για την πρώτη spinoff ταινία
05 Δεκεμβρίου 2016 17:23
Ο George Lucas είδε το Rogue One και του άρεσε

Στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου για το επερχόμενο Rogue One: A Star Wars Story, ο σκηνοθέτης της ταινίας Gareth Edwards αποκάλυψε πως ο George Lucas είδε την ταινία του και μίλησε για τις εντυπώσεις του από αυτή. Ο πατέρας του Star Wars αφότου είδε το Rogue One, μίλησε στο τηλέφωνο με τον Edwards και είπε πως του άρεσε η ταινία. Διαβάστε χαρακτηριστικά τα λόγια του σκηνοθέτη της πρώτης spinoff ταινίας του Star Wars:

Πριν δύο μέρες πήγαμε να προβάλλουμε στον George την ταινία και όλοι μας είχαμε μια κλήση και είχα την ευκαιρία να του μιλήσω χθες, και χωρίς να θέλω να βάλω λόγια στο στόμα του, αλλά ειλικρινά σας λέω πως μπορώ να πεθάνω ευτυχισμένος πλέον. Του άρεσε πραγματικά η ταινία. Σημαίνει πολλά αυτό. Και για να είμαι ειλικρινής, χωρίς παρεξήγηση σε κανέναν από εσάς εδώ (απευθυνόμενος στο κοινό), ήταν το πιο σημαντικό review για μένα. Ξέρετε, είστε και εσείς σημαντικοί, αλλά είναι κάτι σαν θεός... Θα πάρω αυτή τη συζήτηση στον τάφο μου. Η γνώμη του είναι το παν προσωπικά μιλώντας. 

Αν άρεσε στον πατέρα του Πολέμου των Άστρων τότε ίσως οι οιωνοί να είναι καλοί για το Rogue One: A Star Wars Story, που θα κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας στις 15 Δεκεμβρίου.