Silence trailer: Η μεγάλη επιστροφή του Martin Scorsese

Ιεραπόστολοι σε μια ξενοφοβική Ιαπωνία
23 Νοεμβρίου 2016 07:08
Silence trailer: Η μεγάλη επιστροφή του Martin Scorsese

Ο Martin Scorsese είναι ένας από τους πιο πετυχημένους σκηνοθέτες τα τελευταία 40 χρόνια και Ο Λύκος της Wall Street του 2013 αποδεικνύει πως είναι ακόμα σε φόρμα. Έτσι το hype για τη νέα του ταινία Silence είναι πολύ υψηλό. Το πρώτο trailer της ταινίας είναι γεγονός και μας αφήνει με ένα χαμόγελο υπόσχεσης στα χείλη.

Στο Silence οι Andrew Garfield και Adam Driver υποδύονται δύο χριστιανούς ιερείς οι οποίοι φτάνουν στην Ιαπωνία του 17ου αιώνα για να βρουν τον μέντορά τους (Liam Neeson) και να εξαπλώσουν το Λόγο του Κυρίου, απομακρύνοντας τους Ιάπωνες από τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει χωρίς να συναντήσουν αντίσταση.

Το Silence βασίζεται στη νουβέλα του Shusaku Endo και έχει ήδη μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη το 1971. Στο σενάριο έχουμε τον Jay Cocks, ενώ τα απίθανα πλάνα έρχονται από τον κινηματογραφιστή Rodrigo Prieto. Η μουσική της ταινίας ακούγεται επίσης εξαιρετική, δεν είναι ξεκάθαρο όμως αν η μουσική του trailer είναι μέρος του score των Kathryn Kluge και Kim Allen Kluge.

Το Silence αναμένεται στις ελληνικές αίθουσες στις 22 Δεκεμβρίου 2016.