Το franchise των X-Men ετοιμάζεται για reboot

Καθώς ο Bryan Singer δε θα επιστρέψει για άλλη ταινία
10 Νοεμβρίου 2016 17:27
Το franchise των X-Men ετοιμάζεται για reboot

Το κινηματογραφικό μέλλον των X-Men δεν φαντάζει ιδιαίτερα ευοίωνο, διότι δημοσίευμα του The Hollywood Reporter θέλει το franchise να γίνει reboot, συγκεκριμένα αναφέρεται σε "αναμόρφωση", μετά την εμπορική αποτυχία του X-Men: Apocalypse, το οποίο απέφερε $200 λιγότερα από το Days of the Future Past. Και δεν είναι μόνο αυτό καθώς ο σκηνοθέτης, Bryan Singer, ανακοίνωσε πως δε θα επιστρέψει για άλλη X-Men ταινία, την ώρα που ο σεναριογράφος και παραγωγός, Simon Kinberg, ετοιμάζει το scrip της επόμενης. Πρόκειται για τον άνθρωπο που ξεκίνησε το κινηματογραφικό έπος των X-Men το 2000, ήταν υπεύθυνος και για το X2, ενώ επέστρεψε για το X-Men: Days of Future Past.

Τα μέχρι στιγμής πλάνα θέλουν τον Kinberg να γράφει το σενάριο του επόμενου X-Men έχοντας στο μυαλό του τους Jennifer Lawrence, James McAvoy και Michael Fassbender, μόνο που όταν ξεκίνησε η τριλογία δεν ήταν τόσο διάσημοι και ακριβοπληρωμένοι όσο τώρα και η επιστροφή τους θα ήταν πολύ δύσκολη βάσει των προγραμμάτων τους, αλλά και ακριβή. Έτσι, θα πρέπει το σενάριο του να είναι αρκετά ενδιαφέρον για να τους προσελκύσει. Μάλιστα, η Lawrence είχε εκφράσει τη δυσαρέσκεια της για την διαδικασία του make-up, που απαιτούσε ο ρόλος της Mystique, για αυτό και στο Apocalypse την είδαμε στην πλειοψηφία της ταινίας στην ανθρώπινη μορφή της. 

Εσείς τι λέτε, η Fox θα πατήσει το κουμπί της επανεκκίνησης στους X-Men -δεδομένου και ότι τελειώνει η θητεία του Hugh Jackman ως Wolverine ή θα ακολουθήσει διαφορετική διαδρομή;