Han Solo ταινία: Ο Donald Glover είναι ο νέος Lando Calrissian

Το επιβεβαίωσαν οι σκηνοθέτες Phil Lord και Chris Miller
22 Οκτωβρίου 2016 13:17
Han Solo ταινία: Ο Donald Glover είναι ο νέος Lando Calrissian

Ύστερα από μήνες φημών και εικασιών για το ποιος θα υποδυθεί το νεαρό Lando Calrissian στην επερχόμενη Han Solo ταινία, το μυστήριο λύθηκε. Η Lucasfilm ανακοίνωσε πως ο Donald Glover είναι ο νέος Lando Calrissian, που θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον Han Solo του Alden Ehrenreich, στην ομώνυμη Star Wars spin-off ταινία. Ο Glover θα υποδυθεί έναν Lando στα πρώτα του χρόνια ως λαθρέμπορος και απατεώνας στην ακμή του υποκόσμου του γαλαξία, αρκετά χρόνια πριν τα γεγονότα των Empire Strikes Back και Return of the Jedi.

Οι σκηνοθέτες του Han Solo spin-off φιλμ, Phil Lord και Chris Miller είχαν τα εξής να πουν με έναν χιουμοριστικό τόνο: "Είμαστε τυχεροί που έχουμε έναν καλλιτέχνη τόσο ταλαντούχο όσο τον Donald μαζί μας. Αυτή είναι μια θέση πολύ μεγάλη για να την αναπληρώσει και μια ακόμη μεγαλύτερη μπέρτα και η συγκεκριμένη του ταιριάζει τέλεια, κάτι που θα μας γλιτώσει λεφτά σε περιπτώσεις αλλαγών. Επίσης, θα θέλαμε δημοσίως να ζητήσουμε συγγνώμη από τον Donald που του χαλάσαμε την Comic-Con για πάντα."

Το ρεζουμέ του Glover περιλαμβάνει την δημιουργία και τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην επιτυχημένη κωμωδία του FX, Atlanta, την επί τέσσερις σεζόν παρουσία του στο Community, την εμφάνιση του στο Οσκαρικό The Martian, ενώ θα τον δούμε και στο επερχόμενο Spider-Man: Homecoming

Η ταινία Han Solo έχει προγραμματιστεί για το 2018.