Η live-action μεταφορά του Lion King είναι γεγονός 

Και θα τη σκηνοθετήσει ο Jon Favreau του "The Jungle Book"

Η live-action μεταφορά του Lion King είναι γεγονός

Συνεχίζοντας το σερί των remakes μεγάλων και θρυλικών ταινιών της, η Disney ανακοίνωσε το ξεκίνημα της παραγωγής της live-action μεταφοράς του The Lion King. Το αριστουργηματικό animation του 1994, που σημάδεψε γενιές μικρών και μεγάλων, θα επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη ως ένα re-imagining της animated ταινίας υπό την σκηνοθεσία του Jon Favreu, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την επιτυχία του πρόσφατου "The Jungle Book."

Αμφιβολίες, όμως, εγείρονται ήδη για την ποιότητα της live action μεταφοράς, καθώς ο Βασιλιάς των Λιονταριών είναι η πιο άρτια και καλύτερη ταινία του είδους της και πιθανώς όλων των εποχών για την Disney -διαβάστε το αφιέρωμα μας. Στον αντίποδα, οι επιτυχίες των Maleficent και Cinderella εδραιώνουν το πλάνο της Disney για τα live-action remakes των κλασικών ταινιών της. Μάλιστα, το 2017 αναμένεται το Beauty and the Beast με πρωταγωνίστρια την Emma Watson ως Belle. 

Η live action μεταφορά "The Lion King" θα ντύνεται μουσικά ακριβώς όπως η animated ταινία και θα φέρει το πολυβραβευμένο soundtrack του Hans Zimmer αλλά και τα κομμάτια του Elton John. 

Προς το παρόν, το The Lion King δεν έχει ημερομηνία προβολής. 

10 σχολιο(α)