Το trailer του "Guardians of the Galaxy 2" που κανείς δεν μπορεί να δει

Ο James Gunn εξηγεί το λόγο
25 Ιουλίου 2016 06:31
Το trailer του

Το πρώτο trailer του Guardians of the Galaxy 2 παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της Comic-Con, ενθουσιάζοντας το κοινό εκεί. Παραδόξως όμως, κανείς δεν μπορεί να το βρει διαθέσιμο online. Σε Facebook Live video όμως, ο σκηνοθέτης James Gunn εξηγεί το λόγο.

Φυσικά και θέλω να μοιραστώ τα πάντα μαζί σας παιδιά, είναι σημαντικό για εμένα να μπορώ να το κάνω αυτό. Αλλά συμβαίνει το εξής: τα πλάνα που κυκλοφόρησαν στην Comic-Con θα γίνουν τελικά δημόσια αλλά σε πιο επίσημη μορφή. Είναι πολύ νωρίς ακόμα, έχουμε σταματήσει τα γυρίσματα εδώ και μόλις ένα μήνα… Τα οπτικά εφέ δεν έχουν τελειώσει. Είμαι τελειομανής. Αυτοί που με ακολουθούν ξέρουν πως τα πάντα πρέπει να είναι ακριβώς όπως τα θέλω να είναι στην ταινία, ώστε να αντέξει επαναλαμβανόμενες θεάσεις. Και η αλήθεια είναι πως αυτά τα Comic-Con πλάνα… είναι κάτι που ούτε εγώ ούτε η Marvel νιώθουμε άνετα να είναι διαθέσιμα και να τα βλέπει ο κόσμος. Απλά τα οπτικά εφέ δεν έχουν τελειώσει. Αν κάνω κάτι θέλω να είναι 100% σωστό. Ωστόσο, το να βρεθώ ανάμεσα σε ένα ενθουσιασμένο κοινό μια φορά και να τους δείξω ένα κομμάτι της ταινίας που βρίσκεται ακόμα υπό ανάπτυξη, είναι μια άλλη ιστορία.

Μπορεί λοιπόν το video με το trailer να κατεβαίνει άμεσα από οπουδήποτε έχει ανέβει, αλλά σύντομα θα έχουμε ένα νέο επίσημο trailer. Μέσα από το trailer όμως, αποκαλύφθηκε ποιος θα είναι ο πατέρας  του Star-Lord στην ταινία. Ο Kurt Russell λοιπόν θα αναλάβει το ρόλο του Ego: The Living Planet, ο πατέρας του Peter Quill ή αλλιώς Star-Lord (Chris Pratt). Πρόκειται ουσιαστικά για έναν πλανήτη του οποίου τα τοπογραφικά χαρακτηριστικά σχηματίζουν έναν ανθρώπινο πρόσωπο. Ο Ego είναι ένα κοσμικό ον από το βαθύ διάστημα που συχνά εξυπηρετεί το ρόλο του κακού, του μέντορα και μιας ηθικά αμφιλεγόμενης φιγούρας στον κόσμο της Marvel.

Το επίσημο logo της ταινίας Guardians of the Galaxy 2 αποκαλύφθηκε επίσημα κατά τη διάρκεια της Comic-Con.