Το τέταρτο και τελευταίο trailer του Star Trek Beyond

Αποκαλύφθηκε μαζί με τη σύνοψη και τους σεναριογράφους του Star Trek 4
19 Ιουλίου 2016 06:26
Το τέταρτο και τελευταίο trailer του Star Trek Beyond

Λίγες μέρες πριν την προβολή του Star Trek Beyond στους κινηματογράφους, η Paramount Pictures κυκλοφόρησε το τέταρτο και τελευταίο trailer της ταινίας το οποίο ξεδιπλώνει το χιούμορ των διαλόγων και μας δίνει μια ακόμα ματιά στη δράση που περιμένουμε. Το Star Trek Beyond αναμένεται να προβληθεί στη χώρα μας στις 21 Ιουλίου και οι πρώτες εντυπώσεις είναι κυρίως θετικές.

Όπως αναφέραμε χθες, ο Chris Hemsworth θα επιστρέψει στην επόμενη ταινία Star Trek η οποία θα συνεχίσει το Kelvin Timeline και τώρα έχουμε την επίσημη επιβεβαίωση από την Paramount Pictures. Αν και δε γνωρίζουμε ακόμα την επίσημη ονομασία, το Star Trek 4 θα περιλαμβάνει την πλειονότητα του cast από το Star Trek Beyond, με σεναριογράφους τους J.D. Payne και Patrick McKay. Ο J.J. Abrams και η Lindsey Weber θα είναι στην παραγωγή μέσω της Bad Robot. Η σύνοψη του Star Trek 4 έχει ως εξής:

Στην επόμενη έκδοση της επικής διαστημικής περιπέτειας, ο Captain Kirk του Chris Pine θα συναντήσει έναν άντρα που δεν είχε ποτέ τη δυνατότητα να γνωρίσει, αλλά του οποίου η κληρονομιά και το όνομα τον έχει στοιχειώσει από τη μέρα που γεννήθηκε: τον πατέρα του. Ο Chris Hemsworth, ο οποίος εμφανίστηκε στο Star Trek του 2009, θα επιστρέψει στο διαστημικό μύθο ως George Kirk για να συμπρωταγωνιστήσει με τον Pine.