Ετοιμάζεται ένα ενιαίο Indiana Jones σύμπαν;

Ποια τα σχέδια της Disney;
18 Ιουλίου 2016 08:42
Ετοιμάζεται ένα ενιαίο Indiana Jones σύμπαν;

Φαίνεται πως τα σχέδια της Disney και της Lucasfilm για το franchise του Indiana Jones επεκτείνονται και πέραν της νέας ταινίας. Και ενώ όταν θα κυκλοφορήσει η πέμπτη ταινία Indiana Jones το 2019, ο Harrison Ford θα είναι 77 ετών, φήμες κάνουν λόγο για συνέχεια του επικερδούς franchise. Ο CEO της Disney, Bob Iger, επιβεβαίωσε πως το Indiana Jones 5 είναι μόνο η αρχή λέγοντας:

Τώρα επικεντρωνόμαστε στο reboot, ή σε μια συνέχεια και έπειτα σε ένα reboot κάποιου είδους… Θα φέρουμε τον Ford πίσω και μετά πρέπει να σκεφτούμε τι έπεται. Αυτό εννοώ. Δεν είναι ακριβώς ένα reboot, είναι ένα boot – ένα reboot… Δεν ξέρω.

Κι αν ο Iger ακούγεται μπερδεμένος, στη Lucasfilm δεν είναι, αφού στο Star Wars Celebration o Lynwen Brennan έκανε ένα σχόλιο σχετικά με την τέχνη της αφήγησης του Star Wars αλλά και τον Indiana Jones.

Η Kiri Hart και η ομάδα της έχουν δημιουργήσει μια ιστορία και ένα timeline σε διάφορες πλατφόρμες πολλά χρόνια πριν, πολλά εξαντλητικά χρόνια πριν. Είναι μεγάλη τιμή να φέρεις την ευθύνη για αυτό, οπότε θέλαμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Όχι μόνο για το Star Wars αλλά και για τον Indiana Jones, για τον οποίο είμαστε όλοι επίσης ενθουσιασμένοι.