Ο Matthew McConaughey θέλει να επιστρέψει στο True Detective

Εξέφρασε έντονα την επιθυμία του σε νέα συνέντευξη
24 Ιουνίου 2016 15:45
Ο Matthew McConaughey θέλει να επιστρέψει στο True Detective

Η πρώτη σεζόν του True Detective αποτελεί ένα από τα αριστουργηματικά δείγματα τηλεόρασης όλων των εποχών, καθώς όχι μόνο το σενάριο αλλά και οι πρωταγωνιστές της, Woody Harelson και Matthew McConaughey, εκτόξευσαν τις ερμηνείες και την ποιότητα της σειράς, η οποία πλέον έχει επάξια ένα καλτ στάτους. Σε συνέντευξη του στο Rich Eisen Show, ο Matthew McConaughey εξέφρασε την έντονη επιθυμία το να επιστρέψει στο True Detective και τον χαρακτήρα που τόσο πολύ λάτρεψε να υποδύεται -και εν συνεχεία και το κοινό, αυτόν του εκκεντρικού πεσιμιστή ντετέκτιβ Rust Cohle

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: 

Ναι θα ήθελα (να επιστρέψω). Μου λείπει ο Rust Cohle. Μου λείπει να τον βλέπω τις Κυριακές το βράδυ. Μου λείπει να βλέπω το True Detective τα βράδια της Κυριακής. Ξέρεις... ήμουν ένας ευτυχισμένος άνθρωπος όταν κάναμε εκείνο το σόου για έξι μήνες, επειδή βρισκόμουν στο δικό μου νησί. Ήμουν τυχερός που με ανέχτηκε η γυναίκα μου... Αλλά ναι θα επέστρεφα. Έχω μιλήσει με τον Nic (Pizzolatto) για αυτό, αλλά θα πρέπει να γίνει στο σωστό πλαίσιο, με τον σωστό τρόπο.

Αν και η τρίτη σεζόν του True Detective δεν βρίσκεται στα πλάνα του HBO, μιας και γίνονται διάφορες διοικητικές ανακατατάξεις και αρκετές σειρές παραγκωνίζονται -όπως αυτό και πρόσφατα το Vinyl- σίγουρα μια νέα σεζόν με την επιστροφή των χαρακτήρων της πρώτης σεζόν θα έφερνε και πάλι ενθουσιασμό στους fans της σειράς.  

Θα θέλατε να δείτε μια σωστή επιστροφή του True Detective με τους χαρακτήρες της πρώτης σεζόν;