Έρχεται το reboot του Stargate

“Για να επιτρέψει στην ιστορία να έχει κατάληξη”
19 Ιουνίου 2016 10:19
Έρχεται το reboot του Stargate

Δύο χρόνια πριν το Independence Day, οι Roland Emmerich και Dean Devlin απολάμβαναν την επιτυχία του Stargate, το οποίο απέφερε $200 εκατομμύρια έσοδα και αποτέλεσε την αρχή για τρεις spinoff σειρές με σύνολο 354 επεισοδίων.

Ο Devlin αποκάλυψε στο Variety πως το Stargate αρχικά δημιουργήθηκε ως μέρος μιας  τριλογίας, αλλά λόγω διαφόρων αλλαγών στα studio και στα δικαιώματα της ταινίας, δεν μπόρεσαν ποτέ να  προχωρήσουν στο δεύτερο και τρίτο μέρος.

Τώρα όμως το δίδυμο με τη βοήθεια της MGM και της Warner Bros. ετοιμάζεται για το reboot της ταινίας με σκοπό να την ολοκληρώσουν επιτέλους.

Δεν είναι μια ιστορία που μπορεί να συμβεί μετά από 20 χρόνια. Οπότε ο μόνος τρόπος να παρουσιάσουμε την τριλογία είναι να πάμε πίσω στην αρχή και να ξεκινήσουμε ξανά.

Τα δικαιώματα της ταινίας ανήκουν στην MGM και οι σειρές δημιουργήθηκαν χωρίς την εμπλοκή των δημιουργών της. Τώρα που οι Emmerich και Devlin είναι πάλι στην ομάδα, η ταινία ίσως να μην ακολουθήσει την ιστορία των σειρών. “Την πήραν από εμάς και είναι σκληρό να βλέπεις το παιδί σου να το μεγαλώνουν άλλοι γονείς, ακόμα κι αν έκαναν πολύ καλή δουλειά. Δε θα κοιτάξουμε τι έχει γίνει ως τώρα. Θα κοιτάξουμε να τελειώσουμε την ιστορία που ξεκινήσαμε να λέμε” δήλωσε  ο Devlin.