Τα μεγαλύτερα λάθη της Marvel σε ένα video

Τα ψεγάδια του MCU
16 Μαΐου 2016 07:25
Τα μεγαλύτερα λάθη της Marvel σε ένα video

Το πολύ προσεκτικά χτισμένο Marvel Cinematic Universe είχε όλο το χρόνο να αναπτύξει και να συνδέσει του χαρακτήρες, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο σύνολο με τους Avengers (2012). Δεν το έκανε όμως χωρίς ψεγάδια, καθώς για να φτάσουμε στην Phase Three που βρισκόμαστε τώρα με το Captain America: Civil War, έγιναν λάθη.

Τα προβλήματα ξεκινάνε με τη “σύνδεση” του Hulk με τους Avengers, αλλά και με τον ίδιο τον Edward Norton. Επίσης το CGI σώμα του “αδύνατου” Captain America στην πρώτη ταινία ήταν αντικείμενο σχολιασμού. Η κάπως άχαρη εισαγωγή του Ant-Man στο σύμπαν της MCU στη μάχη με το Falcon δεν ικανοποίησε, ενώ η Marvel επιμένει να δίνει συμπληρωματικό ρόλο στη Black Widow, τη στιγμή που οι θεατές θέλουν να δουν και μια stand-alone ταινία με αυτήν.

Το μεγαλύτερο ίσως πρόβλημα του MCU αυτή τη στιγμή είναι πως η Marvel δεν παίρνει ρίσκα. Έχει χτίσει μια πυραμίδα εκατομμυρίων και φοβούμενη να μην καταρρεύσει, οι ταινίες της είναι προβλεπόμενες έως κάποιο βαθμό, καθώς έχουμε δει το θάνατο μόνο δευτερευόντων  χαρακτήρων.