Τα Emojis των πληκτρολογίων γίνονται ταινία

“Μέσα στα τηλέφωνά μας υπάρχει ένας κρυφός κόσμος”
13 Απριλίου 2016 22:42
Τα Emojis των πληκτρολογίων γίνονται ταινία

Στα πλαίσια του CinemaCon, που λαμβάνει χώρα αυτή την εβδομάδα στο Λας Βέγκας, η Sony Pictures επιβεβαίωσε επίσημα πως εργάζεται σε μια animated ταινία στην οποία θα πρωταγωνιστούν τα emojis. Για αυτούς που ενδεχομένως δε γνωρίζουν τα emojis, πρόκειται για τις “φατσούλες” και τα υπόλοιπα σύμβολα και σχέδια που συναντάτε καθημερινά στο forum των Unboxholics και στα μηνύματα που ανταλλάσσετε στο Facebook και στα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα.

Η εν λόγω ταινία δεν έχει για την ώρα κάποιο όνομα, ωστόσο χάρις την επίσημη περιγραφή που δημοσιεύθηκε γνωρίζουμε τις πρώτες λεπτομέρειες για την πλοκή της. "Στο τηλέφωνό σας, υπάρχει ένας μυστικός κόσμος και μπαίνουμε σε αυτόν μέσα απο την εφαρμογή του κειμένου, όπου ανακαλύπτουμε το Emoji Valley, το μέρος που τα εργατικά Emojis ζουν και εργάζονται,” σημείωσε η πρόεδρος της Sony Pictures Animation, Kristine Belson.

Τέλος, οι Anthony Leondis (Lilo and Stitch 2) και ο Eric Siegel (Men at Work) γράφουν το σενάριο της ταινίας, ενώ στο marketing θα συνεισφέρουν και πραγματικοί κατασκευαστές εφαρμογών, όπως το Spotify και ενδεχομένως το Facebook.