"Φρένο" στην ανάπτυξη της ταινίας The Last of Us

Ο Neil Druckmann μας ενημερώνει και για την πορεία της ταινίας Uncharted
06 Απριλίου 2016 13:08

Ο creative director της Naughty Dog, Neil Druckmann, παραχώρησε μια συνέντευξη στο IGN όπου μίλησε για την κινηματογραφική μεταφορά The Last of Us και Uncharted και την πρόοδο τους. Αρχικά, ανέφερε πως και στα δύο projects η Naughty Dog έχει αναμειχθεί κατά κάποιον τρόπο. Όσον αφορά την περίπτωση της ταινίας The Last of Us, ο Druckmann είπε πως "δεν έχει γίνει καμία πρόοδος εδώ και ενάμιση χρόνο."

"Ξέρω ότι είπα σε μια συνέντευξη πως έγινε η ανάγνωση του σεναρίου από τους ηθοποιούς, το συμμαζέψαμε και έπειτα σαν να μπήκε κάπως σε μια 'κόλαση ανάπτυξης (σ.σ. "development hell"), όπως τείνει να συμβαίνει με τέτοια projects." είπε χαρακτηριστικά. Να θυμίσουμε πως τη σκηνοθεσία του έχει αναλάβει ο Sam Raimi (Spiderman, Evil Dead). 

Αντίθετα, αναφερόμενος στην ταινία Uncharted είπε πως προσέλαβε έναν νέο σεναριογράφο, αλλά έκτοτε δεν είδε κάποιο αποτέλεσμα. "Κάθε λίγο και λιγάκι ερχόντουσαν -από τη Sony- και μας λέγανε: 'εδώ είναι το script, αυτό σκεφτόμαστε να κάνουμε.' Εμείς τους λέγαμε αυτά που πιστεύαμε ότι πέτυχαν και αυτά που δεν πέτυχαν." ανέφερε και συνέχισε λέγοντας: "Το πιο σημαντικό κομμάτι που πρέπει να πετύχει είναι ο Nathan Drake, η σχέση του με την Elena και η σχέση του με τον Sullivan. Αν αυτό δεν πετύχει, τότε το ίδιο θα συμβεί και στην ταινία." ήταν τα λόγια του.

Το κινηματογραφικό ντεμπούτο του Nathan Drake έχει προγραμματιστεί από τη Sony Pictures για τις 30 Ιουνίου του 2017.