Διέρρευσε η ονομασία της νέας Spider-Man ταινίας

Κανένα σχόλιο από τη Sony
05 Απριλίου 2016 06:05
Διέρρευσε η ονομασία της νέας Spider-Man ταινίας

Η Marvel και η Sony τηρούσαν σιγή ιχθύος για το reboot του Spider-Man, μέχρι και την εμφάνισή του στο trailer του Captain America: Civil War. Το BBC όμως αποκάλυψε πως η Sony έχει κατοχυρώσει το domain SpiderManHomecomingTheMovie.com, γεγονός που υποδεικνύει πως η ονομασία της νέας ταινίας θα είναι Spider-Man: Homecoming ή κάτι παρόμοιο. Ίσως να είναι ένα από τα πολλά ονόματα που εξετάζουν η Sony και η Marvel, ίσως να μην είναι και τίποτα, αφού καμία από τις δύο εταιρίες δεν έχει ανακοινώσει ή επιβεβαιώσει το παραμικρό σχετικά με το νέο τίτλο.

Αν όντως η ονομασία θα είναι “Homecoming”, προφανώς θα αναφέρεται στο τεύχος του Amazing Spider-Man #252 το οποίο εκδόθηκε το 1984 και εισάγει το χαρακτήρα ο οποίος αργότερα  θα γίνει γνωστός ως Venom και έχει επίσης και εμφανίσεις από χαρακτήρες των Avengers, όπως οι Captain America, Iron Man και Thor.

Όπως και να ονομαστεί τελικά, η νέα ταινία του Spider-Man αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιουλίου 2017, θα τον δούμε όμως και πιο πριν στην εμφάνισή του στο Captain America: Civil War στις 5 Μαΐου 2016.