Ο Oscar Isaac και ο σκηνοθέτης του Ex Machina συνεργάζονται ξανά

Στο νέο sci-fi thriller Annihilation
30 Μαρτίου 2016 17:46
Ο Oscar Isaac και ο σκηνοθέτης του Ex Machina συνεργάζονται ξανά

Ο γνωστός συγγραφέας Alex Garland θα καθίσει για άλλη μια φορά στην καρέκλα του σκηνοθέτη έπειτα από το επιτυχημένο Ex Machina, το οποίο κατάφερε να κερδίσει ένα Όσκαρ και να βρεθεί υποψήφιο και για άλλη μια κατηγορία. Συγκεκριμένα, ο Garland θα εργαστεί στην κινηματογραφική μεταφορά της σειράς από βιβλία, Annihilation. Πρόκειται για μια sci-fi thriller ταινία που θα φέρει το ίδιο όνομα.

Σε αυτή θα πρωταγωνιστεί ο πλέον γνωστός κυρίως χάρις το Star Wars: The Force Awakens, Oscar Isaac, που θα συνεργαστεί για άλλη μια φορά με τον σκηνοθέτη μετά το Ex Machina. Το υπόλοιπο καστ πλαισιώνουν οι Natalie Portman (Jane Got A Gun), Jennifer Jason Leigh (The Hateful Eight), Tessa Thompson (Creed) και Gina Rodriguez (Jane the Virgin).  

Περισσότερες πληροφορίες για το Annihilation αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα. Ωστόσο, χάρις το βιβλίο γνωρίζουμε ήδη πως θα αφορά έναν βιολόγο που σε μια προσπάθεια να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από την εξαφάνιση της συζύγου του, δηλώνει ως εθελοντής σε ένα μυστηριώδες ταξίδι σε μια περιοχή αποκλεισμένη εξαιτίας μιας περιβαλλοντικής καταστροφής.