Νέο trailer του The Huntsman: Winter's War

Η επιστροφή της Charlize Theron ως Evil Queen Ravenna
23 Μαρτίου 2016 09:03
Νέο trailer του The Huntsman: Winter's War

Ο φανταστικός κόσμος της Χιονάτης και του Κυνηγού επεκτείνεται για να αποκαλύψει τη μοίρα του Huntsman Eric και της Queen Ravenna.

Πολύ πριν η κακιά βασίλισσα (Charlize Theron) εξοντωθεί από το σπαθί της Χιονάτης, παρακολουθούσε σιωπηλά την αδερφή της Freya (Emily Blunt) να πέφτει θύμα προδοσίας και να εγκαταλείπει το βασίλειο. Με την ικανότητά της να παγώνει τον αντίπαλο, η Freya πέρασε δεκαετίες σε ένα χειμερινό παλάτι με μια στρατιά Κυνηγών μεταξύ των οποίων ο Eric (Chris Hemsworth) και η Sara (Jessica Chastain), οι οποίοι παραβιάζουν τον κανόνα περί αποκλεισμού της αγάπης από την καρδιά τους με δυσάρεστα αποτελέσματα. Όταν η Freya μαθαίνει για την πτώση της αδερφής της, συγκεντρώνει τους κυνηγούς για να φέρουν τον Μαγικό Καθρέφτη. Όταν ανακαλύπτει όμως πως η Ravenna μπορεί να αναστηθεί, η χώρα απειλείται από την κακία τους και μόνο ο εξορισμένος Κυνηγός μπορεί να την σταματήσει.

Σε σκηνοθεσία Cedric Nicolas-Troyan και παραγωγή Joe Roth, το The Huntsman: Winter’s War αναμένεται στους κινηματογράφους στις 22 Απριλίου 2016.