Επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον της η Daisy Ridley για το reboot του Tomb Raider

“Περιμένω κάποιον να μου πει σε θέλω”
22 Μαρτίου 2016 08:31
Επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον της η Daisy Ridley για το reboot του Tomb Raider

Η φημολογία για την πιθανή πρωταγωνίστρια ως Lara Croft στο reboot του Tomb Raider δίνει και παίρνει και την τελευταία εβδομάδα ακούγεται έντονα το όνομα της Daisy Ridley για το ρόλο. Η Rey του Star Wars: The Force Awakens επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε συνομιλίες για να αναλάβει το ρόλο, αν και δεν της έχει προταθεί επίσημα ακόμα.

Περιμένω κάποιον να μου πει σε θέλω, ας το κάνουμε” δήλωσε, ενώ είναι πολύ θετική σε τέτοια πρόταση. “Φυσικά, προσπαθώ να γεμίσω το ημερολόγιό μου” πρόσθεσε, αφού η 23χρονη είναι ήδη στα μέσα της παραγωγής του Star Wars Episode VIII, με το Star Wars Episode IX να ακολουθεί σχεδόν αμέσως μετά.

Ο συμπρωταγωνιστής της στο Star Wars, John Boyega (Finn) παραδέχτηκε πως ήταν αυτός που την πίεσε να κυνηγήσει το ρόλο. “Έπαιξα το παιχνίδι Tomb Raider, είναι μια νέα οπτική και πιστεύω πως οι ταινίες θα ακολουθήσουν αυτή την έκδοση. Έστειλα μήνυμα στην Daisy και της είπα αυτή είσαι εσύ! Πρέπει να το κυνηγήσεις επειδή θα μπορούσες να γίνεις η Lara Croft. Πρέπει να γίνει” δήλωσε.