Η Disney θέλει 5 ακόμα Star Wars ταινίες μετά το 2020

Πέρα από αυτές που έχουν ήδη προγραμματιστεί
12 Μαρτίου 2016 08:32
Η Disney θέλει 5 ακόμα Star Wars ταινίες μετά το 2020

Η τεράστια επιτυχία του Star Wars: The  Force Awakens φαίνεται πως άνοιξε την όρεξη της Disney, η οποία θέλει τουλάχιστον πέντε ακόμα ξεχωριστές ταινίες μετά το 2020, πέρα από αυτές που έχουν ήδη προγραμματιστεί. Μέχρι το 2020 έχουν προγραμματιστεί δύο ακόμα ταινίες της τριλογίας και τρεις ξεχωριστές ταινίες του Star Wars Universe.

Όπως δήλωσε ο J.J. Abrams στη The Sun “συζητιούνται μερικά πολύ ωραία πράματα. Είναι πολύ ενδιαφέρον το πώς συνδέονται όλα μεταξύ τους”. Υπάρχουν ιδέες για ξεχωριστές ταινίες των Obi-Wan Kenobi και του Mace Windu. “Η επιτυχία του The Force Awakens έδωσε στους υπεύθυνους να σκεφτούν πολλά. Τόσοι πολλοί χαρακτήρες και ιστορίες μπορούν τώρα να έρθουν στη ζωή. Όταν αυτές οι ιδέες ήρθαν από τον George Lucas πριν 40 χρόνια, η τεχνολογία δεν ήταν αρκετή. Τώρα μπορούν να υλοποιηθούν μέσα σε ένα χρόνο".

Για να μην μπερδευόμαστε πάντως, οι μόνες επιβεβαιωμένες ταινίες από την Disney είναι ως τώρα τα Episode VIII και IX το 2017 και 2019 αντίστοιχα, καθώς επίσης και 3 ακόμα Star Wars ιστορίες με την πρώτη να είναι το Rogue One που θα δούμε στο τέλος αυτού του χρόνου.