"Πολύ πιο σκοτεινό" το Star Wars: Episode VIII

Πρώτες πληροφορίες για το νέο επεισόδιο από τον John Boyega
13 Ιανουαρίου 2016 10:08

Μετά τα γεγονότα του Star Wars: The Force Awakens που σίγουρα άφησαν αναπάντητα πολλά ερωτήματα, η δίψα των fans για απαντήσεις στο επόμενο επεισόδιο. Αν και απέχουμε περίπου 17 μήνες μακριά από το όγδοο επεισόδιο, ο John Boyega, που ενσάρκωσε τον "αουτσάιντερ" χαρακτήρα του Finn στο The Force Awakens, αποκάλυψε ορισμένες καυτές πληροφορίες.

Μιλώντας στο Vogue είπε τα εξής για το Star Wars: Episode VIII: "Είναι τέλειο. Πολύ πιο σκοτεινό, αλλά είμαι ενθουσιασμένος." Αν ήταν να μεταφράσουμε τα λόγια του και κατ' επέκταση τον παραλληλισμό μεταξύ της original και της νέας τριλογίας, τότε ο τόνος της νέας ταινίας θα ακολουθεί το μοτίβο του "The Empire Strikes Back".

Επιβεβαίωσε επίσης ότι θα έχει έναν πιο ενεργό ρόλο στα γεγονότα του Episode VIII, αστειευόμενος για το γεγονός ότι θα πρέπει να περάσει περισσότερο χρόνο στο γυμναστήριο από όσο απαιτούσε το The Force Awakens. "Ο ρόλος μου στην επόμενη ταινία θα είναι πιο απαιτητικός από φυσικής άποψης" είπε ο Boyega, κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρξει πολύ περισσότερη δράση στο όγδοο επεισόδιο για τον Finn. 

Να υπενθυμίσουμε ότι το Star Wars: Episode VIII αναμένεται τον Μάιο του 2017, ενώ ενδιάμεσα και προς τα τέλη του 2016 θα δούμε την Anthology spin-off ταινία, Star Wars: Rogue One.