Οι Russo Brothers δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη όταν πρόκειται για τη μυστικότητα του Avengers: Doomsday. Με τα γυρίσματα να ξεκινούν σύντομα, οι σκηνοθέτες έχουν σχεδιάσει αυστηρά μέτρα για να αποτρέψουν διαρροές και φωτογραφίες από το set.
Σε πρόσφατη συνέντευξη, ο Joe και ο Anthony Russo μίλησαν για το πώς σκοπεύουν να αποτρέψουν την εμφάνιση παπαράτσι στα γυρίσματα. Συγκεκριμένα ο Joe Russo ανέφερε ότι:
Είμαστε αρκετά καλοί στο να σταματάμε κάτι τέτοιο.
Παράλληλα, ο Anthony Russo συμπλήρωσε ότι η παραγωγή έχει στηθεί με ειδική στρατηγική ώστε να κρατήσει τα γυρίσματα μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.
Ένα μεγάλο μέρος της ταινίας θα γυριστεί σε κλειστά στούντιο και οι σκηνοθέτες έχουν επιλέξει πολύ προσεκτικά τις τοποθεσίες των εξωτερικών γυρισμάτων. Μάλιστα, ο Anthony Russo δήλωσε ότι:
Οι τοποθεσίες που διαλέξαμε έχουν επιλεχθεί έχοντας κατά νου τις διαρροές.
Αυτή τη στιγμή, η ομάδα παραγωγής θα βρίσκεται στο Λονδίνο, με τα γυρίσματα να αναμένονται να διαρκέσουν περίπου έξι μήνες. Το Avengers: Doomsday αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους την 1η Μαΐου 2026, ενώ το Secret Wars θα ακολουθήσει στις 7 Μαΐου 2027.
Το Avengers: Doomsday θα περιλαμβάνει τον Doctor Doom (Robert Downey Jr.), τους Fantastic Four (Pedro Pascal, Vanessa Kirby, Joseph Quinn, Ebon Moss-Bachrach), τον Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) και ίσως τον Chris Evans.
Must Read
Το Avengers: Endgame επιστρέφει στους κινηματογράφους με νέες σημαντικές σκηνές!
Τα teasers του Avengers: Doomsday δεν είναι τόσο αθώα όσο φαίνονται…
Avengers: Doomsday – Μια από τις εκπλήξεις του μάλλον διέρρευσε με τον πιο περίεργο τρόπο!