Το νέο trailer του Deadpool & Wolverine παρουσιάζει για πρώτη φορά ένα σημαντικό πρόσωπο

Και δεν είναι άλλο από τον Sabretooth
28 Ιουνίου 2024 17:45
Το νέο trailer του Deadpool & Wolverine παρουσιάζει για πρώτη φορά ένα σημαντικό πρόσωπο

Τα Marvel Studios έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας το νέο trailer για το Deadpool & Wolverine, το οποίο θα έχει πρωταγωνιστές τους Ryan Reynolds και Hugh Jackman, με την πρεμιέρα να έχει δρομολογηθεί για τον Ιούλιο.

Το νέο βίντεο διαρκεί ακριβώς 1 λεπτό και μεταξύ άλλων παρουσιάζει ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο της ταινίας, που αναμένεται να έρθει αντιμέτωπο με τον Wolverine. Ναι, σύμφωνα με παλιότερα leaks, ο Sabretooth του Tyler Mane θα επιστρέψει για την ταινία του Deadpool και του Wolverine και αυτή είναι η πρώτη επίσημη ματιά σε αυτόν.

Για ακόμη μια φορά, το trailer συνεχίζει να παρουσιάζει με ένα χιουμοριστικό τρόπο τους κεντρικούς χαρακτήρες της ταινίας, ενώ βλέπουμε τον Deadpool να λέει στον Wolverine ότι είναι μεγάλος fan του, ενώ παράλληλα ο δεύτερος ετοιμάζεται για μάχη με τον Sabretooth.

Ο Shawn Levy των Free Guy, The Adam Project και Stranger Things ανέλαβε τη σκηνοθεσία της ταινίας, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Paul Wernick, Rhett Reese και Zeb Wells.

Σύσσωμο το cast των φίλων του Wade Wilson από τις προηγούμενες δύο ταινίες δηλώνει παρών όπως οι: Morena Baccarin, Stefan Kapicic (Colossus), Shioli Kutsuna, Brianna Hildebrand (Vanessa), Yukio, Negasonic Teenage Warhead, Karan Soni και Leslie Uggams και Rob Delaney.

Κοντέψαμε να μη δούμε ποτέ το Deadpool 3 - Η αποκάλυψη του Ryan Reynolds

Έτοιμο το Deadpool & Wolverine - Η αναμνηστική φωτογραφία που ανέβασε ο Ryan Reynolds

Πριν από μερικές μέρες δημοσίευμα του Deadline αποκάλυψε ότι οι εισπράξεις του Deadpool 3 θα πιάσουν τα ύψη των Avengers ταινιών και του "Spider-Man: No Way Home" θυμίζοντας την χρυσή εποχή του MCU στο box office. Λέγεται ότι μόνο στις ΗΠΑ οι εισπράξεις των πρώτων ημερών θα αγγίξουν τα $240 εκατομμύρια δολάρια -μιας εκτίμηση που ίσως και να είναι συντηρητική δεδομένου των προπωλήσεων αλλά και του γεγονότος ότι θα κάνει πρεμιέρα παράλληλα στην Κίνα, τη δεύτερη μεγαλύτερη αγορά του κόσμου.

Το "Deadpool & Wolverine" θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 24 Ιουλίου. Παρακολουθήστε το νέο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.