Το Uncharted 2 είναι γεγονός από την Sony Pictures

Είναι η πρώτη φορά που το επιβεβαιώνει η εταιρία
18 Ιουνίου 2024 21:45
Το Uncharted 2 είναι γεγονός από την Sony Pictures

Η Sony Pictures μόλις επιβεβαίωσε ότι το Uncharted 2 θα κυκλοφορήσει κανονικά (κάποια στιγμή). Χωρίς να δώσει στη δημοσιότητα πληροφορίες, η εταιρία έκανε γνωστό ότι το sequel βρίσκεται υπό ανάπτυξη, αν και δε γνωρίζουμε προς το παρόν αν θα επιστρέψει ο Tom Holland στο ρόλο του Nathan Drake.

Όπως μεταφέρει το Variety, ο Steven O’Dell της Sony Pictures επιβεβαίωσε κατά τη διάρκεια του CineEurope 2024 ότι το sequel του Uncharted που είχε πρωταγωνιστή τον Tom Holland είναι ένα από τα επερχόμενα projects του στούντιο. Ο O’Dell είπε επίσης ότι η ταινία προχωράει κανονικά αυτό το διάστημα, αν και δεν έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας κάποιο παράθυρο κυκλοφορίας.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, εδώ και μήνες ακούμε ότι η Sony Pictures ετοιμάζει το Uncharted 2, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που η ίδια επιβεβαιώνει τις φήμες. Να σας υπενθυμίσουμε ότι το Uncharted με τον Holland κυκλοφόρησε το 2022 και κατάφερε έσοδα που ξεπέρασαν τα 407 εκατομμύρια δολάρια στο box office.

Το 2023, ο παραγωγός Charles Roven είχε δηλώσει ότι το sequel ήταν αναπόφευκτο μετά την επιτυχία της πρώτης ταινίας και ότι οι περιπέτειες των Drake και Sully θα συνέχιζαν. Ο Mark Wahlberg αποκάλυψε αργότερα ότι το Uncharted 2 είχε έτοιμο το σενάριό του.

Για την ιστορία, την πρώτη ταινία σκηνοθέτησε ο Ruben Fleischer σε σενάριο των Rafe Lee Judkins, Art Marcum και Matt Holloway. Στην ταινία συμπρωταγωνιστούν οι: Tom Holland ως Nathan Drake, Mark Wahlberg ως Sully, Antonio Banderas, Tati Gabrielle ως "Braddock" και η Sophia Ali (Grey's Anatomy) στο ρόλο της Chloe Frazer.

Ο μόνος ηθοποιός που σίγουρα θα επιστρέψει στο ρόλο του είναι ο Wahlberg, καθώς τον περασμένο Φεβρουάριο είχε δηλώσει «ότι αφήνει μουστάκι για να προετοιμαστεί για το ρόλο του Sully». Κατά πάσα πιθανότητα θα επιστρέψει και ο Tom Holland, αλλά αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη.