Ο Vin Diesel για το επόμενο Riddick και το concept art του Fast X – Part 2 (ΦΩΤΟ)

Ο ηθοποιός είπε δυο λόγια στην Ημέρα του Πατέρα
17 Ιουνίου 2024 11:54
Ο Vin Diesel για το επόμενο Riddick και το concept art του Fast X – Part 2 (ΦΩΤΟ)

Ο Vin Diesel διάλεξε την Ημέρα του Πατέρα (Father’s Day) για να δώσει στη δημοσιότητα κάποιες πληροφορίες για την επόμενη ταινία του Riddick, αλλά και ένα concept art από το Fast X – Part 2.

Ο διάσημος ηθοποιός μοιράστηκε τα νέα μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram για να πει δημόσια ότι αυτόν τον καιρό ψάχνουν στην Ευρώπη για διάφορες τοποθεσίες όπου σκοπεύουν να γυρίσουν την επόμενη ταινία του Riddick.

Παράλληλα είπε να μοιραστεί με τους fans του και μία φωτογραφία από ένα concept art για το 2ο μέρος του Fast X, το οποίο και αυτό βρίσκεται στα σκαριά. Παρόλο που η εικόνα δεν αποκαλύπτει πολλά, φαίνεται ότι κλείνει το ματάκι στο Fast X του 2023, όπου οι Letty (Michelle Rodriguez) και Cipher (Charlize Theron) βρίσκονται στην Ανταρκτική.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel)

Εύχομαι μια χαρούμενη Ημέρα του Πατέρα σε όλους σας, ενώ προσπαθούμε να βρούμε τοποθεσίες στην Ευρώπη για τον Riddick, το concept art για το Fast X – Part 2 συνεχίζεται… Περιμένετε μέχρι να δείτε το Αμερικάνικο road trip. Χαχα!

Παλιότερα, ο Vin Diesel είχε δηλώσει ότι το 2ο μέρος του Fast X δε θα είναι ένα απλό φινάλε. «Αυτό το grand finale δε θα είναι απλά ένα τέλος, θα είναι μια γιορτή για αυτή την απίστευτη οικογένεια που έχουμε φτιάξει. Ελπίζουμε να σας κάνουμε περήφανους» είχε γράψει στα social media.

Τώρα, όσον αφορά το νέο Riddick, οι πληροφορίες είναι ελάχιστες. Όπως έλεγε ένα παλιότερο του Deadline, το 4ο μέρος της σειράς πήρε το πράσινο φως και πλέον είναι επίσημο με τον David Twohy να επιστρέφει και πάλι στη σκηνοθεσία. Όχι μόνο αυτό, αλλά ο Twohy θα γράψει και το σενάριο της ταινίας, ενώ η One Race Films και η Samantha Vincent θα βρίσκονται στην παραγωγή. Φυσικά, ο Vin Diesel θα είναι εδώ ο πρωταγωνιστής αν και δεν ξέρουμε ακόμα ποιοι άλλοι ηθοποιοί θα παίξουν.

Στη νέα ταινία ο Riddick επιστρέφει επιτέλους στην πατρίδα του και είναι ένα μέρος που δε θυμάται να το είχε αφήσει έτσι, μιας και βρίσκει ερείπια από τους Necromongers. Ωστόσο, εκεί θα βρει άλλους Furyans που πολεμούν για την ύπαρξή τους ενάντια σε έναν νέο αιμοβόρο εχθρό.

Το πρώτο Riddick το είδαμε το 2000 με το Pitch Black, ενώ τέσσερα χρόνια αργότερα έφτασε το The Chronicles of Riddick και το 2013 το Riddick. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.