Θυμάστε το Circle; Έρχεται το sequel της horror ταινίας

Η πρώτη ταινία είχε κυκλοφορήσει το 2015
15 Ιουνίου 2024 13:10
Θυμάστε το Circle; Έρχεται το sequel της horror ταινίας

Πόσοι θυμάστε την horror ταινία με το όνομα Circle (Ο Κύκλος) που είχε κυκλοφορήσει το 2015; Όπως όλα δείχνουν, το sequel βρίσκεται στα σκαριά σχεδόν 10 χρόνια μετά. Τα νέα φέρνει στα φώτα της δημοσιότητας το Variety, το οποίο αναφέρει ότι το επερχόμενο sequel θα έχει την ονομασία Circles.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η παραγωγή του Circles θα ξεκινήσει μέσα στο 2024 και θα διαδραματίζεται 17 χρόνια μετά την πρώτη ταινία. Η πρώτη σύνοψη που δόθηκε στη δημοσιότητα αναφέρει: “17 χρόνια αφότου έγιναν πιόνια σε ένα σκληρό παιχνίδι ψυχολογικού πολέμου, οι επιζώντες μιας εισβολής έρχονται αντιμέτωποι με μία νέα απειλή”.

Ο Michael Nardelli που έπαιξε στην πρώτη ταινία τον Eric, αλλά και ο Brent Stiefel θα βρίσκονται και πάλι στο project αλλά ως παραγωγοί. Ο Devon Graye θα γράψει το σενάριο του sequel. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν το Circles θα παίξει στους κινηματογράφους ή σε κάποια streaming υπηρεσία, αλλά να σας υπενθυμίσουμε ότι η ταινία του 2015 παίζει μέσα από τη “συχνότητα” του Netflix.

Η πλοκή της αναφέρει:

Μια ομάδα αγνώστων είναι αιχμάλωτοι και περιμένουν την εκτέλεσή τους, ενώ αντιμετωπίζουν το αδύνατο καθήκον να επιλέξουν μεταξύ τους το άτομο που αξίζει να σωθεί.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.